Top 5 beri belgiene, disponibile la Clock’s

Am fost, am gustat, vă recomandăm. Din cele peste 130 de beri disponibile la Clock’s, noi le-am ales, astăzi, pe cele belgiene.

Bush de Nuits – se face o dată pe an şi se învecheşte în butoaie ale renumitului vin franţuzesc Bourgogne de Nuits-St.-Georges. Rezultatul acestui procedeu este surprinzător atât prin culoarea light a berii, cât şi prin gustul fin de final, aducând aminte de aroma vinului.

 Delirium tremens – premiată ca berea cea mai bună din lume, Delirium este făcută din trei tipuri de drojdie care oferă un gust puternic, lung şi amărui.

 La Divine – este învechită în butoaie de coniac, drept care putem găsi arome de strugure şi coniac. Este o bere puternică, de fermentaţie înaltă, de tip Ale.

 Floreffe Prima Melior – este o bere neagră, premiată în 2011 drept cea mai bună bere produsă la mănăstire. Ne surprinde papilele gustative cu arome de coriandru şi anason. Se recomandă a fi servită alături de o brânză veche.

 Cuvée de Trolls – este o bere de tradiţie care şi-a păstrat în timp independenţa, valorile şi respectul faţă de consumatori. Folosirea cojii de portocală uscate în timpul fierberii oferă o excelentă aromă fructată cu un echilibru dulce-amărui, întregind gustul rotund, fin şi cremos.

130 de mărci de bere sunt disponibile la Clock’s.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial