Salonul Auto-Moto Bucureşti şi-a pornit motoarele

Sute de motoare în „ambalaje” speciale şi zeci de fete frumoase sunt „ingredientele” unui show auto impresionant care şi-a deschis porţile, ieri, în Piaţa Constituţiei. Reprezentanţii a 20 de mărci auto şi şapte de motociclete au început cursa promoţiilor pentru vizitatori.

Piaţa Constituţiei a devenit, ieri, locul de întâlnire a celor mai mari producători de automobile din Europa. Întins pe o suprafaţă de 9.000 de metri pătraţi, Salonul Auto-Moto Bucureşti (SAM) le-a pregătit bucureştenilor nenumărate surprize, printre care prezentarea, în premieră în România, a două modele Opel, concerte şi concursuri cu premii de peste 30.000 de lei. „Organizatorii au pregătit, în mod special pentru această ediţie, spectacole live care vor aduce pe scenă peste 50 de artişti români”, a declarat Dora Pătraşcu, PR Executiv al SAM.

De la „vedeta” Gallardo până la bicicleta de 5.333 de euro

Deşi are câţiva ani de când este pe piaţa internaţională, Lamborghini Gallardo a fost una dintre cele mai fotografiate maşini, atrăgând în jurul ei zeci de curioşi pe minut. La câteva standuri distanţă era scoasă la vânzare şi una dintre cele mai scumpe biciclete de la salon. BlackBlock 2, de la PG Bikes, costă 5.333 de euro şi este dotată cu un sistem de recuperare a energiei, două motoare Heinzmann, şa din piele, frâne hidraulice pe disc şi opt viteze shimano. Sub acelaşi acoperiş, au avut loc şi câteva maşini clasice destinate colecţionarilor. Printre modelele care au făcut istorie se află Mercedes 300 Adenauer (1953), Corvette Stingray (1971), Ford Model T Cabrio (1924) sau Rolls Royce (1965).

Opel Adam, prezentat în premieră în România

SAM se poate lăuda cu maşini excepţionale, dar nu şi cu premiere mondiale. Cei de la standul Opel au pregătit însă prezentarea, în premieră naţională, a noului Opel Adam. „Este un city car ce poate fi personalizat în milioane de moduri. Pe acest principiu se poate face în aşa fel încât să nu existe două maşini identice. Din punct de vedere tehnic este o platformă nouă, iar de acum înainte se va folosi şi pentru modelele următoare. Maşina abia a fost lansată în Europa şi avem deja 20.000 de comenzi luate de la clienţi. În România o avem de trei săptămâni, iar astăzi va fi prima zi în care va fi prezentată publicului larg. Motorizările sunt de 1.2 şi de 1.4 l benzină şi cutie manuală. În această fază nu o să avem motorizări diesel. Are o interfaţă foarte inteligentă, care te ajută să te conectezi cu un smartphone, iar display-ul preia toate datele din telefon: agendă, SMS, contacte, aplicaţii. Este un sistem nou pentru Opel”, ne-a declarat un reprezentant al mărcii.

Foc de tabără şi muzică folk la SAM

Pentru încheierea evenimentului din Piaţa Constituţiei, organizatorii vor pregăti „noaptea albă” a comunităţilor auto şi moto. Sâmbătă, aceştia vor petrece noaptea albă „cu foc de tabără şi muzică folk, fără amplificatoare audio” precizează organizatorii. Mai mult, în ultimele două zile, pe Bulevardul Libertăţii vor avea loc demonstraţii de cascadorie moto.

6 maşini clasice au fost prezentate la Salonul Auto-Moto Bucureşti.

 61.000 de variante pentru exterior sunt disponibile pentru Opel Adam la capitolul personalizare.

 

 

Bicicleta de 5.333 de euro

 

 

 

 180 de euro costă motocicleta pentru copii

 

 

 

Stand destinat clasicului

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial