Robert Sorin Negoiţă, candidatul oficial al USL la Primăria Sectorului 3

La sediul Primăriei Sectorului 3, ieri, Robert Sorin Negoiţă şi-a depus oficial candidatura, din partea USL, pentru conducerea acestei instituţii. Alături de el s-au aflat social-democraţii Victor Ponta, Ecaterina Andronescu, Dan Şova şi Nicolae Bănicioiu, precum şi liberalii Mariana Câmpeanu şi Florin Alexe.

 

 

Sute de susţinători din sectorul 3 al Capitalei s-au adunat, ieri, în faţa primăriei pentru a-i fi alături lui Robert Sorin Negoiţă la depunerea candidaturii. După o baie de mulţime, vicepreşedintele PSD şi-a depus oficial candidatura la Primăria Sectorului 3 şi, la final, a ţinut să-i asigure pe cetăţeni că va fi un primar care va avea grijă ca banul public să fie cheltuit doar în folosul cetăţenilor.

 

„Sunt pregătit de campanie”
„Dintotdeauna mi-a plăcut să muncesc. Ştiu că este foarte mult de muncă, însă tocmai din această cauză m-am hotărât să candidez. Sunt pregătit de campanie. Am foarte multe proiecte, am foarte multă energie şi, mai mult decât orice, vreau să demonstrăm că nu toţi românii sunt hoţi, că există şi români drepţi şi cinstiţi, care se ţin de treabă, care stau aproape de oameni şi sunt alături de ei. M-a copleşit faptul că astăzi sunt atâţia oameni lângă mine. Am foarte mari emoţii pentru că m-am hotărât foarte repede să îmi depun astăzi candidatura şi am anunţat doar câteva persoane, iar aici m-am trezit cu atâţia oameni care cred în mine. Asta mă responsabilizează şi mai mult”, a declarat Robert Sorin Negoiţă.

 

Reabilitare termică gratuită
„Anveloparea termică a blocurilor trebuie să o facem gratuit! Singurul sector care ia bani de la oameni pentru anvelopare este cel al lui Liviu Negoiţă. Un alt proiect: taxa de gunoi. În sectorul 3 se percepe cea mai mare taxă de gunoi din Capitală. Trebuie ca aici, în acest sector, să fie ca în sectorul 1, adică să nu avem taxă de gunoi. Trebuie să ajutăm oamenii din sectorul 3 să trăiască mai bine, să nu îi mai cocoşăm cu taxe şi impozite, să nu se mai îngraşe unii şi alţii, mai ales clientela pedelistă, acest putregai care ne-a făcut viaţa amară în ţara noastră”, le-a spus Robert Sorin Negoiţă cetăţenilor prezenţi la sediul primăriei.

 

Ponta: „Schimbarea lui Negoiţă cu alt Negoiţă, un lucru bun”
„Îi urez succes lui Robert şi cred că pentru locuitorii sectorului 3 schimbarea lui Negoiţă cu alt Negoiţă este un lucru bun. Sunt convins că banii cetăţenilor, banii sectorului, pot fi administraţi corect pentru locuitorii acestui sector. Cred că domnul Liviu Negoiţă o să stea acasă după alegerile acestea”, a declarat, ieri, Victor Ponta, preşedintele PSD.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial