Pregateste-te pentru vara, prin arta masajului!

Masajul este considerat a fi cel mai vechi tratament folosit de omenire şi, totodată, cea mai simplă metodă de îngrijire medicală.

Chiar dacă vremurile au evoluat, iar terapiile au devenit din ce în ce mai complexe şi diversificate, masajul a rămas un aliat important al sănătăţii noastre şi al stării de bine…

 

 

Masajul de relaxare

Stresul, sedentarismul şi alimentaţia neadecvată duc la scăderea randamentului zilnic. Masajul de relaxare luptă împotriva acestor probleme cotidiene, având efecte benefice asupra pielii, muşchilor, nervilor, dar şi asupra sângelui şi a limfei.

Reflexoterapia

Este o formă de tratament perfect sigură şi, totodată, o experienţă plăcută şi relaxantă. Normalizează activitatea organismului, ajută la eliminarea tensiunilor, reduce efectele stresului, îmbunătăţeşte activitatea nervoasă şi circulaţia sângelui.

Masajul cu miere

Este o idee minunată pentru a combate stresul de zi cu zi, a elimina oboseala, reîmprospătând simţurile, dar şi pentru a lupta împotriva celulitei. În plus, masajul cu miere este recomandat chiar şi atunci când eşti răcit, contribuind la o vindecare rapidă datorită conţinutului de antibiotic pe care îl are mierea.

Masajul cu zaţ de cafea

Cafeaua este recunoscută pentru calităţile sale, utilizate frecvent şi în industria de înfrumuseţare. Efectuarea săptămânală a două şedinţe de masaj cu zaţ de cafea ajută la menţinerea strălucirii pielii şi contribuie, totodată, la combaterea eficientă a celulitei.

Masajul cu pietre vulcanice

Acest tip de masaj combină aplicarea pietrelor calde pe zone energetice strategice cu mişcări de presiune efectuate pe tot corpul. Astfel, ajută corpul să se destindă complet, favorizează circulaţia sangvină şi limfatică, elimină toxinele din corp şi are numeroase beneficii la nivel energetic.

 Masajul cu bambus

Simbolizează energia vitală, longevitatea şi fertilitatea. Cele mai mari beneficii ale acestui tip de masaj sunt combaterea celulitei, stimularea sistemului limfatic şi a circulaţiei sangvine. Masajul cu bambus induce şi o stare de relaxare, fiind recomandat şi bărbaţilor, în special sportivilor, datorită stimulării musculaturii.

Masaj pentru gravide

Poate fi făcut până în ultima săptămână de sarcină. Este realizat de un specialist care, folosind numai ulei de măsline natural, induce o stare de bine, de relaxare şi va diminua problemele apărute pe parcursul întregii sarcini.

Lasă-te pe mâna specialiştilor

La Centrul Salus din Bucureşti, fie că e vorba de masaj de relaxare sau terapeutic, acesta este o adevărată artă. Arta de a-ţi regăsi starea de sănătate trupească şi sufletească şi de a-ţi aduce bucuria şi frumuseţea în viaţa de zi cu zi. Specialiştii centrului sunt cu toţii absolvenţi ai Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport (specializarea kinetoterapie), au calificare ca şi tehnicieni maseuri, specializare în masajul medical şi au urmat cursuri la Şcoala Internaţională Christine Valmy. Atât rezultatele profesionale, cât şi ambientul elegant recomandă Centrul Salus a fi acel loc ideal pentru frumuseţea şi sănătatea ta.

Cabinetul de Masaj Salus este situat pe Calea Şerban Vodă nr. 217C. Pentru a beneficia de aceste terapii în funcţie de timpul tău liber, îţi recomandăm să te programezi la numerele de telefon 0788.375.397 sau 0730.367.620, iar pentru alte detalii poţi accesa www.masaj-salus.ro.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial