Playlist VIP de Dragobete

Februarie este, incontestabil, luna dragostei. Nici nu a trecut bine Valentine’s Day, că a şi venit o nouă sărbătoare ce ne îndeamnă să ne punem sentimentele pe tapet, Dragobetele. De data aceasta, vă propunem un cadou inedit pentru persoana iubită. O dedicaţie muzicală din suflet. Cum însă atunci când e vorba despre amor nu prea poţi să mergi la ghici, am întrebat câteva nume grele din showbiz ce piese le-ar dedica

 

Dan Teodorescu (Taxi):  ,,Nu am nevoie de vreo zi specială pentru a-i spune cât de mult o iubesc. Îi pot dedica în fiecare zi câte o melodie de dragoste. Însă una dintre melodiile ce ar putea exprima dragostea pe care i-o port este cea a băieţilor de la Holograf, «Să nu-mi iei niciodată dragostea».”

 

Florin Chilian: „Melodia pe care aş dedica-o ar fi «De ai putea» de pe ultimul meu material discografic,  «Autistul – Nu-l mai goniţi pe Brâncuşi». De ce această piesă? Pentru că lumea în care trăim ne învaţă că nu trebuie să spunem, mereu, pe şleau totul, pentru că «De-ai putea să vezi vreodată tot ce-mi trece prin ochi când te văd,/N-ai mai putea să te opreşti din plâns…», pentru că «De-ai putea să vezi vreodată tot ce-mi trece prin ochi când te văd,/N-ai mai putea să uiţi s-o iei de la-nceput».”

 

Nelu Ploieşteanu: „Mă gândesc la piesa «Dintre toate florile din lume, doar pe tine te-am ales» sau la romanţa «Doi ochi albaştri». Am ales aceste melodii pentru că persoana iubită reprezintă pentru mine toată viaţa mea. E tot ce am eu mai scump şi mai drag pe această lume.”

 

Maia Morgenstern: „Una dintre melodiile care îmi vin acum în minte este cea din musicalul «Scripcarul de pe acoperiş», şi anume «Do You Love Me». Această producţie este un film despre dragostea dintre doi oameni care sunt în cea de-a doua parte a vieţii lor, iar melodia chiar exprimă felul în care mă simt.  De ce am ales această melodie? Păi, ce altceva presupune iubirea, dragostea, dacă nu viaţa fericită alături de un om pe care îl iubesc şi mă iubeşte?”

 

Giulia (ProFM): ,,I-am dedicat multe melodii până acum, unele cântate de mine, altele chiar şi în direct de la ProFM,  dar anul ăsta am pregătit o piesă specială care mi se pare cea mai frumoasă declaraţie de dragoste, Marius Batu – «2000 de ani».”

 

Laurenţiu Duţă: ,,De Dragobete îi dedic persoanei iubite, adică soţiei mele, o melodie de-a lui Michael Bolton pentru că e artistul ei preferat: «When a Man Loves a Woman».”

 

Benone Sinulescu: „Cu ocazia acestei sărbători, vreau să îi dedic soţiei mele «A mai trecut un an din viaţa mea». Este o romanţă de dragoste şi mi se pare cea mai potrivită.”

 

Monica Tatoiu: „Îi dedic soţului meu «Don’t Forget to Remember Me” a trupei Bee Gees. E din 1968. Pe atunci aveam 14 ani şi am ieşit la primul meu ceai. Melodia asta era la modă.”

 

Mihai Trăistariu: „De acest Dragobete, voi dedica melodia pe care o dedic în fiecare an persoanei iubite. Este vorba despre un cântec de-al meu: «Cât de frumoasă eşti».”

 

Adelina Pestriţu: „Dacă aş avea un iubit, probabil i-aş dedica de Dragobete melodia «1001 de dorinţe» a Annei Lesko. Îmi place foarte mult şi se potriveşte cu sărbătoarea dragostei.”

 

Tudor Ionescu (Fly Project): “Melodia preferată pe care vreau să o dedic persoanei iubite de Dragobete este Metallica: «Nothing Else Matters».”

 

Dan Bittman: “Dacă ar fi să aleg o melodie pe care să i-o cânt perechii mele, este «Cât de departe», de pe ultimul meu album, «Love Affair».”

 

Radu Simion: ,,Dedic cu această ocazie, de Dragobete, tuturor fetelor iubite melodia «Fetiţe dulci ca-n Bucureşti». Este cunoscut faptul că în România sunt cele mai frumoase fete din toată lumea.”

 

Nico: „Mie îmi place foarte mult Whitney Houston. Dacă ar fi să dedic o melodie de Dragobete, aş merge pe „I Will Always Love You” a regretatei artiste.”

 

Daniel Niţoiu (ProTV): „Cu ocazia acestei sărbători, i-aş dedica iubitei mele «Ţi-am dat un inel» a trupei Holograf.”

 

O oră de dragoste
1.    Holograf – „Să nu-mi iei niciodată dragostea” 3.45
2.    Florin Chilian  -  „De ai putea” 3.57
3.    VA – ,,Dintre toate florile din lume” / „Doi ochi albaştri” 5.20
4.    Fiddler On the Roof OST -  „Do You Love Me” 2.51
5.    Marius Batu – „2000 de ani” 4.04
6.    Michael Bolton -  „When a Man Loves a Woman” 4.27
7.    VA – „A mai trecut un an din viaţa mea” 4.46
8.    Bee Gees – „Don’t Forget to Remember Me” 3.39
9.    Mihai Trăistariu -  „Cât de frumoasă eşti” 3.59
10.    Anna Lesko – „1001 de dorinţe” 3.23
11.    Metallica – „Nothing Else Matters” 6.34
12.    Gică Petrescu – „Fetiţe dulci ca-n Bucureşti” 4.56
13.    Holograf – „Cât de departe” 3.06
14.    Whitney Houston – „I Will Always Love You” 4.42

15.    Holograf – „Ţi-am dat un inel” 5.01

 

Material realizat de:

Cristina Andrei & Mirela Pipirig
showbiz@ziarulring.ro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial