Noul McLaren MP4-12C Spider

Echipa McLaren a lansat, săptămâna aceasta, varianta decapotată a modelului sport MP4-12C, aducând modificări nu doar la capitolul aspect, ci şi caracteristicilor tehnice.

Avem de-a face cu un motor V8 biturbo 3,8 l, 616 de cai-putere şi cuplu maxim de 600 Nm, MP4-12C Spider atingând 100 km/h în 3,1 secunde şi o viteză maximă de 329 km/h.

 

Acoperişul dur retractabil este manevrat printr-un buton amplasat pe consolă, timpul de închidere-deschidere fiind de 17 secunde, operabil până la 30 de kilometri pe oră. Modelul este dotat cu sistemul Vehicle Lift ce oferă posibilitatea de a ridica sau coborî garda la sol, în funcţie de necesităţi. Interiorul cuprinde fibră de carbon, piele perforată şi Alcantara, fiind disponibile trei variante de ambianţă – Diamond Cut, Standard Silver şi Stealth. Din punct de vedere al modului de condus, şoferul poate opta între patru stiluri – Winter, Normal, Sport şi Track.

 

Preţul modelului este cu 15% mai mare decât al variantei coupe, atingând valoarea de 265.725 de dolari, MP4-12C Spider putând fi comandată la oricare dintre cei 38 de retaileri din 22 de ţări.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial