Noul Logan MCV a fost lansat pe piaţă

Dacia se mândreşte cu un nou automobil care ar putea aduce profituri uriaşe. Noul Logan MCV a intrat, din această săptămână, pe piaţă, având un preţ de pornire de 7.790 de euro, cu TVA.

Spaţioasă, elegantă şi accesibilă. Acestea par a fi adjectivele potrivite pentru a caracteriza cel mai nou automobil creat de compania Dacia Renault. Noul Logan MCV a fost lansat, în această săptămână, pe scena Teatrului Naţional, spectacolul fiind prezentat de Horia Brenciu. Pe lângă design, automobilul a impresionat prin preţul de pornire, de doar 7.790 de euro cu TVA pentru versiunea Acces, echipată cu motor de 1.2, 16 V şi 75 de cai-putere. Despre cât de practică este noua bijuterie marca Dacia, este suficient să spunem capacitatea portbagajului: 573 de litri. Oficialii susţin că noul model dispune de un buton ECO în consola de jos din stânga volanului, care, dacă este apăsat, reduce consumul de combustibil ce 10%.

Logan Lauréate, cel mai scump model

Pentru cei care doresc o  variantă mai puternică şi bine accesorizată, Dacia pune la dispoziţie versiunea  Lauréate. Aceasta are un motor dCi de 90 CP şi costă 12.300 de euro cu TVA. La capitolul dotări opţionale, pe noul MCV se pot comanda jante de aluminiu de 15 inch, la preţul de 350 de euro, şi un pachet compus din asistenţă la parcare cu spatele, regulator limitator de viteză şi volan îmbrăcat în piele costând 400 de euro. Mai mult, echiparea standard pentru Logan Lauréate conţine un radio 2DIN: CD, MP3 cu satelit de comandă pe volan, priză Jack, USB, bluetooth.  Opţionale sunt şi cotiera centrală faţă, plasă de reţinere a bagajelor şi harta Europei.

Dacia Duster, prima în topul vânzărilor

Până în acest moment, cel mai vândut model Dacia este Duster, care a înregistrat 133.250 de unităţi. Acesta este urmat de  Dacia Logan Berlină (56.911 unităţi) şi Dacia Sandero (50.855 unităţi). Statisticile arată că, în ultimul timp, vânzările în cazul Duster şi Sandero au scăzut cu 35.320 de unităţi, respectiv 9.702 unităţi, în timp ce în cazul Logan Berlină s-a realizat o creştere de 14.925 de unităţi.

 100 de euro costă cotiera centrală faţă pentru noul MCV.

8.990 euro cu TVA este preţul de pornire în Franţa al Daciei Logan MCV.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial