Mădălina Ghenea, PĂRĂSITĂ de Gerard Butler

În octombrie 2012, Mădălina Ghenea declara, pentru revista „Vogue” Italia, referindu-se la relaţia ei cu actorul Gerard Butler: „Sunt cea mai fericită femeie din lume”. Dar cum fericirea nu durează la nesfârşit, Mădălina a dat de înţeles luni seară, la Antena 3, că relaţia cu „Gerry” nu e una de viitor. Apropiaţii ne-au dezvăluit însă că aceasta e de-a dreptul istorie.

Mădălina şi Gerard s-au cunoscut în septembrie 2012 la petrecerea de deschidere a unei galerii de artă din New York. „Stăteam chiar unul lângă altul. Eu ţineam telefonul mobil… Gerry a apăsat butonul de oprire şi am început să discutăm despre acţiuni caritabile. Apoi, m-a întrebat dacă vreau să mă plimb pe Brooklyn Bridge”, a povestit ea, la vremea respectivă, pentru revista „Vanity Fair” (SUA). „Mai întâi mi-a zis să trecem pe la el să-şi ia o jachetă. Avea o colecţie superbă de pălării. Mă credeţi sau nu, dar ne-am petrecut toată noaptea discutând”, a rememorat ea.

„Relaţia ei, practic, s-a terminat”

Aflată de Paşte în România, Mădălina s-a chinuit să mascheze tristeţea cu un zâmbet şi să evite întrebările apropiaţilor despre o posibilă căsătorie, dar şi despre absenţa actorului de la braţul ei. „Mădălina a venit acasă ca să se adune, să-şi limpezească gândurile. Nu a exagerat cu nimic când a spus, la televizor, că are o perioadă dificilă din multe puncte de vedere. Relaţia ei cu actorul, practic, s-a terminat, se mai văd uneori. Şi nici profesional nu-i merge prea grozav…”, ne-a mărturisit un apropiat al Mădălinei Ghenea.

 „Vă cer anticipat să nu mă certaţi”

Declaraţia de mai sus lămureşte ceea ce Mădălina a încercat să spună, în mod delicat, cu două zile în urmă: „Dacă această relaţie se va termina, vă cer anticipat să nu mă certaţi, să fiţi ca înainte, să nu vă supăraţi. E vorba de viaţa mea personală, un detaliu foarte personal. Asta e, din păcate trăim într-o lume în care relaţiile se consumă mai repede decât ar trebui”. De altfel, de la începutul anului, în presa din Italia şi SUA au apărut numeroase zvonuri cum că relaţia dintre ei s-ar fi terminat. Cei doi nici n-au confirmat zvonurile, dar nici nu le-au infirmat, preferând să se joace cu presa. Ba au apărut împreună, ba au dat declaraţii cu dublu sens.

 „Mă distrez. Sunt norocos. Mădălina este o fată grozavă.” – GERARD BUTLER, în urmă cu două luni

9 luni a durat relaţia cu năbădăi dintre frumoasa Mădălina Ghenea şi actorul scoţian Gerard Butler.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial