Machiajul profesional bio, soluţia perfectă pentru o frumuseţe sănătoasă

 

Singura gamă de cosmetice profesionale bio din lume au ajuns acum şi în România:  SLA Paris este primul şi singurul brand profesional de make-up în portofoliul căruia se găseşte o colecţie bio atestată ECOCERT şi COSMEBIO, certificate care reprezintă dovada calităţii.  Iată câteva dintre produsele numai bune de inclus în trusa ta de make-up zilnic…

 

Bază de machiaj

Produsul care te ajută să-ţi păstrezi machiajul perfect întreaga zi îmbină calităţile ingredientelor bio cu experienţa practică a make-up artistului francez Serge Louis Alvarez. Untul de shea, extrasul de migdale dulci, cel de fag, uleiul de baobab şi glicerina vegetală dau acestor produse o textură ultralejeră şi oferă o hidratare intensă tenului înainte de machiaj.

Fond de ten

Create pe baza unor formule bogate în elemente active hidratante, fondurile de ten din gama bio acoperă natural tenul şi acţionează antiîmbătrânire. Pe lista ingredientelor se afla untul de shea, extractul de caise şi uleiul de Macadamia.

 

Mascara

Bazată pe o formula îmbogăţită ce oferă rezultate optime şi confort maxim, mascara din gama bio conţine extract de Kigella africană, ceară albă şi ceară de Carnauba şi conferă ochilor acea intensitate necesară unei priviri cu adevărat seducătoare.

Pudră minerală

Pentru o finisare impecabilă a machajului, pulberea minerală bio bazată pe o formulă micronizată marca SLA Paris este opţiunea ideală. Pentru sezonul cald, această gamă de produse bio conţine şi o pudră bronzantă disponibilă în două nuanţe a căror compoziţie a fost gândită astfel încât să intensifice şi să accentueze bronzul, conferind tenului un aspect sănătos şi radiant. Ceara albă protejează şi repară pielea, uleiul de Macadamia şi cel de baobab o hrănesc şi îngrijesc, iar pulberea de perle dă luminozitate.

Gloss

Pentru machiajul de zi, glossurile din gama bio reprezintă opţiunea perfectă, combinaţia de ceară albă de albine, ceară de Carnauba, unt de shea, extras de jojoba şi vitamina E protejând buzele şi conferindu-le culoare şi volum. Pentru seară, poţi alege dintr-o gamă variată de rujuri bazate pe o formulă îmbogăţită şi compuşii activi cu proprietăţi de hidratare care protejează şi dau volum buzelor.

 Reduceri pentru doamne în luna femeilor

Colecţia SLA bio cuprinde produse profesionale pentru ten, ochi şi buze: bază premachiaj, fond de ten, anticearcăn, pudră de orez, pudră minerală, pudră bronzantă, fard soft, mascara, eye liner, balsam, ruj şi gloss, iar în luna martie CoolBuy Club, SLA Paris şi şcoala de machiaj Beauty Make-up Artistry oferă un card Privilege pentru orice cumpărături, de produse sau servicii, în valoare minimă de 300 de lei.

Produsele sunt disponibile la Beauty Make-Up Artistry, şcoala de make-up din Strada Emanoil Porumbaru nr. 58, sector 1, Bucureşti şi în saloanele de specialitate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial