Machiajul ideal pentru o întâlnire de afaceri

Pentru o femeie de afaceri şi nu numai, responsabilităţile zilnice, întâlnirile merg mână în mână cu un aspect impecabil. Iar ziua începe nu numai cu alegerea unei ţinute potrivite pentru locul de muncă, dar şi cu realizarea unui machiaj ideal contextului business. Iată ce ne recomandă specialiştii Beauty Make-up Artistry.

În primul rând, doamnele ar trebui să ştie că machiajul business accentuează discret trăsăturile frumoase ale feţei, de aceea este necesară alegerea unor culori care să întruchipeze naturaleţea, simplitatea.

Pasul 1. După o demachiere ca la carte, se aplică baza de machiaj siliconată, care va ajuta tenul să scape de aspectul lucios. Apoi folosim fondul de ten, pe care îl putem aplica fie cu ajutorul degetelor, fie cu bureţei, fie cu pensula. Odată finalizat acest proces, se fixează anticearcănul pe pleoape şi sub ochi presând pudra liberă. Pielea de pe gât a fost acoperită cu pudră blush pentru a echilibra contrastul de culoare dintre această zonă şi ten.

 

Pasul 2. În cazul modelului din imagini, specialistul Beauty Make-up Artistry a ales să corecteze  sprâncenele conturându-le cu ajutorul unui creion de culoare maro şi apoi periindu-le. Acest lucru le oferă un aspect natural.

 

 

Pasul 3. După ce s-au ales culorile (în cazul de faţă, o combinaţie de nuanţe calde de roz satinat şi violet), este necesar să aplicaţi un fard cremă pe pleoapa mobilă. Peste acesta, se presară un pigment roz pal (SLA rose tendre). Apoi se aplică fardul violet în coltul extern, cu care se va urca degradat în pliul ochiului.

Pasul 4. Se conturează ochii cu creion kohl negru chiar în linia genelor, uşor îngroşat ascendent în colţul extern, după care se fixează creionul cu fard negru. Se trece apoi la conturarea pleoapei de jos. În cazul de faţă s-a folosit tot creion kohl negru fixat cu fard  şi uşor degradat în jos cu fardul violet. La sfârşit se aplică mascara neagră, insistând la baza genelor pentru volum. Pentru un plus de vitalitate, asupra tenului se aplică şi un strat subţire de  blush piersică şi, nu în ultimul rând, rujul.

 „Femeia fără machiaj e ca mâncarea fără sare.” – Titus Maccius Plautus, scriitor roman

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial