Luna mai începe cu motoare ambalate! Exporom Auto&Moto Show, pregătit pentru o ediţie specială

Peste 300 de maşini şi motociclete, competiţii unice în România şi demonstraţii de putere măsurată în waţi vor putea fi văzute, din 9 mai, în Capitală. Exporom Auto&Moto Show a pregătit o ediţie specială dedicată atât pasionaţilor de cai-putere, cât şi curioşilor.

Am reuşit să aflăm câteva dintre surprizele pe care le va oferi unul dintre cele mai mari show-uri auto care au avut loc vreodată în România. În perioada 9-12 mai, la Exporom, va începe distracţia pe roţi. În cei 12.500 de metri pătraţi vor fi amenajate peste 50 de standuri destinate iubitorilor de maşini şi motociclete. Mai mult, vizitatorii vor putea pleca acasă cu un Hyundai i20 şi pot participa la nenumărate prezentări speciale. „O altă surpriză vine odată cu tombola organizată în cadrul evenimentului. Pe baza biletului sau a abonamentului cumpărat, vizitatorii pot câştiga un Hyundai i20, în urma tragerii la sorţi ce va avea loc în ultima zi a show-ului. Va fi organizat şi un concurs Expo Tuning, unde vor participa mai multe cluburi auto, dar vor fi expuse şi proiecte individuale”, ne-a declarat Roxana Soare, Project Manager Exporom.

Drifturi şi curse cu Buggy

Evenimentul îşi deschide porţile pe 9 mai, odată cu desfăşurarea concursului „Cupa Presei la Buggy”. Competiţia va fi marcată de o demonstraţie a campionului naţional de raliu, Vali Porcişteanu. În următoarele zile vor avea loc înscrieri, calificări şi măsurători pentru competiţia CAR Audio (EMMA). Pe 11 mai va începe Campionatul Naţional de Drift, care va dura două zile. „Exporom Auto&Moto Show va oferi şi demonstraţii cu motociclete şi multe alte surprize pentru vizitatori”, ne-a declarat Roxana Soare.

 „Vor fi prezentate peste 250 de automobile şi mai mult de 50 de motociclete.” – Roxana Soare, Project Manager Exporom

 25.000 de vizitatori sunt aşteptaţi la cea de-a II-a ediţie a Auto&Moto Show 2013.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial