Kia a fabricat maşini pentru supereroi

Par a fi decupate din benzile desenate şi concepute pentru a-i extermina pe răufăcători.

Kia împreună cu West Coast Customs, Rides şi Super Street au realizat o serie de maşini pentru supereroi. Una dintre cele mai reuşite „jucării” este  Kia Optima Batman SX Limited. Acesteia i se alătură însă maşiniile Aquaman Rio, Green Lantern Soul, Flash Forte Koup şi Cyborg Forte.  Şi pentru că supereroii sunt „în slujba binelui”, creaţiile fantastice au fost realizate pentru o cauză nobilă: sprijinirea unei organizaţii caritabile „We Can Be Heroes”, care se ocupă cu strângerea de fonduri pentru combaterea foametei în Cornul Africii.

 

 

Dacă nu aţi recunoscut-o încă, este vorba despre Kia Optima, care a renăscut în „laboratoarele” de tuning, transformându-se într-un batmobile veritabil.  La interior a fost folosită tapiţerie de piele neagră şi elemente din piele întoarsă.

 

 

 

O altă bijuterie „tunată” este Cyborg Forte, prevăzută cu „lansatoare”, jante cromate de 18 inch, zeci de leduri şi diverse suporturi de gadgeturi.

 

 

 

Maşina The Green Lantern a rezultat din micuţa Kia Soul, cu geamuri verzui. Spoilerele folosite de designeri au transformat-o dintr-o simplă maşină de 15.000 de euro într-una dorită de orice pasionat de tuning.

 

 

 

Flash Forte Koup este creaţia celor de la West Coast Customs, care au pus pe o Kia Forte Koupe jante generoase de 20 de inch şi anvelope Continental Extreme Contact. La interior s-a folosit piele neagră şi piele roşie de căprioară.

 

 

Rio a devenit peste noapte maşina lui Aquaman. Inspirat din natură, acest model „eco friendly” este fabricat din materiale reciclabile în proporţie de 85%. Mai mult, automobilul este prevăzut, la interior, cu două monitoare de şapte inch pe care rulează clipul „We Can Be Heroes”.

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial