Galaxy S4, dotat cu noi funcţii inovative

Unul dintre cele mai aşteptate telefoane mobile ale anului a fost prezentat, la sfârşitul săptămânii trecute, la New York. Samsung Galaxy S4, la fel ca şi predecesorul său, vine cu o serie de funcţii inovatoare.

Producătorul sud-coreean a prezentat, săptămâna trecută, telefonul din cea de-a patra generaţie Samsung Galaxy. În comparaţie cu predecesorul său, acesta are un ecran puţin mai mare, dar şi o serie de funcţii noi, inovatoare. Totodată, producătorul sud-coreean a păstrat designul asemănător celui al lui S3. Noul telefon este dotat cu un ecran de 5 inchi şi are  primul display Full HD Super AMOLED din lume. În pofida dimensiunii sale, Galaxy S4 cântăreşte doar 130 de grame şi are o grosime de 7,9 milimetri. De asemenea, acesta are 2 GB RAM şi, în funcţie de ţară, un procesor quad-core, la 1,9 GHz, sau unul octa-core, la 1,6 Ghz. Capacitatea de stocare este de 16, 32 sau 64 GB, în funcţie de modelul ales, şi poate fi extinsă cu încă 64 cu ajutorul unui card microSD.

Fotografii cu sunet

Dotat cu o cameră de 13 megapixeli, Galaxy S4 oferă şi funcţia „dual camera”, ce permite folosirea simultană a camerei frontale şi a celei din spate pentru fotografiere şi filmare. Totodată, utilizatorii pot alege dintre 12 moduri de fotografiere, printre care şi „Sound & Shot”, o funcţie care permite înregistrarea sunetelor şi a vocii în timpul fotografierii.

 Control cu privirea

Acestea nu sunt însă singurele funcţii ale noului telefon. De exemplu, „Samsung Smart Pause” ajută utilizatorul să controleze display-ul smartphone-ului cu ajutorul privirii. Atunci când acesta vizionează un videoclip, rularea se opreşte când el se uită în altă direcţie şi este reluată când privirea revine la videoclip. De asemenea, „Samsung Smart Scroll” le permite utilizatorilor să deruleze paginile de internet sau e-mailul fără să atingă ecranul, doar prin mişcarea încheieturii mâinii. Noul smartphone al celor de la Samsung va ajunge pe piaţă pe 26 aprilie în SUA, Hong Kong şi Coreea de Sud. La scurt timp, va fi lansat în alte 155 de ţări, printre care şi România.

O melodie, mai multe telefoane

Noul Galaxy S4 vine cu opţiunea „Share Music”, ce le oferă utilizatorilor posibilitatea de a conecta mai multe telefoane pentru a derula simultan aceeaşi melodie, creând astfel un efect stereo. Tot pentru conectarea între utilizatori este şi funcţia „Group Play”, ce permite partajarea muzicii, a pozelor, a documentelor sau a jocurilor cu cei din jur chiar şi atunci când nu există Wi-Fi sau semnal în zona în care se află.

26 aprilie este data la care noul smatphone se va lansa pe piaţă.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial