Ediţia specială Land Rover X-Tech va debuta în Marea Britanie

 Land Rover a dezvăluit, recent, noua ediţie specială a SUV-ului Defender, modelul pregătit să înfrunte orice tip de teren sau temperie a naturii. X-Tech, pe lângă capacităţile cu care ne-a obişnuit Defender, prezintă o gamă de elemente dedicate care îl diferenţiază de celelalte modele şi versiuni.

 

Noul X-Tech se prezintă în două versiuni de culoare dedicate acestei ediţii speciale, Nara Bronze şi Orkney Grey, în combinaţie cu ornamente negre, plafon Santorini Black şi jante de 16 inchi, din aliaj SawTooth negru lucios, pe care sunt aşezate anvelope off-road MTR. La exterior se pot observa blocurile optice spate cu LED-uri, ce flanchează sigla Defender, iar în partea frontală, sigla Land Rover este inscripţionată cu negru lucios. Această ediţie specială este realizată pe platforma Defender 90 Hard Top sau Defender 110 Utility Wagon, sub capotă ascunzându-se un motor turbodiesel de 2,2 litri, cu transmisie manuală în şase trepte.

 

Interior de limuzină

La interior, predomină pielea Ebony, tetierele şi covaraşele din faţă fiind marcate cu sigla Land Rover. Pentru a se face legătura între aspectul exterior şi cel interior, consola centrală este vopsită în culoarea caroseriei. Din punct de vedere tehnologic, X-Tech este dotat cu aer condiţionat, ABS, Electronic Traction Control, închidere centralizată cu telecomandă şi scaune încălzite.

Land Rover X-Tech va fi disponibil în Marea Britanie până la finele lunii iulie şi va avea un preţ de pornire de 27.995 de lire sterline (43.300 de dolari).

1948 este anul în care a luat fiinţă compania Land Rover 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial