Dacia a prezentat noul Logan MCV şi seria limitată Duster

Printre standurile cu bolizi de sute de mii de euro şi concepte venite parcă din altă lume, Dacia a strecurat, la „salonul auto al primăverii”, două modele mai puţin spectaculoase, dar foarte reuşite: Logan MCV şi Duster Adventure.

Reprezentanţii Dacia au etalat, la Salonul Auto de la Geneva, două autoturisme mai mult decât  acceptabile ţinând cont de raportul calitate-preţ. Viitorul noilor Logan MCV şi Duster Adventure pare să fie promiţător pe plan european având în vedere situaţia economică din ultimii doi ani a Bătrânului Continent.  Primul model se laudă cu un spaţiu interior generos şi un portbagaj de 573 de litri. Acesta vine cu două motoare pe benzină, unul cu trei cilindri Tce 90 CP, cu un consum de 5 litri la suta de kilometri şi clasicul 1,2, 16V. La capitolul diesel, propulsorul 1,5 dCi aduce două variante de putere, de 90 CP şi de 75 CP în cazul normei Euro5. Printre echipamentele noului Logan se numără sistemul MEDIA NAV, funcţia Eco mode, limitatorul de viteză şi asistenţa la parcarea cu spatele. „Cu noile Logan MCV şi Duster Adventure, Dacia continuă să-şi afirme strategia şi să surprindă lumea automobilului. Strategia mărcii reuneşte simplitatea şi generozitatea: ambele modele oferă mai multe echipamente şi un design foarte reuşit la un preţ specific Dacia. Această strategie a fost legitimată până acum de peste 2.300.000 de clienţi”, a explicat Arnaud Deboeuf, director al Programului Entry.

Duster Adventure, mai mult decât imagine

Cel de-al doilea produs de succes al celor de la Dacia a fost ediţia limitată Duster Addventure. Deşi presa internaţională se aştepta la un facelift banal, SUV-ul a surprins cu îmbunătăţirile aduse. Noua ediţie, disponibilă doar în culorile Noir Nacre şi Blanc Glacier, a adus un sistem de navigaţie Garmin, stickere Adventure, praguri suplimentare, covoraşe de cauciuc şi noi proiectoare. Acesta ar putea fi dotat cu un motor diesel de 1,5 litri dCi de 110 CP şi tracţiune integrală. Modelul va fi comercializat de la jumătatea lunii viitoare.

„Echipat cu o rampă de proiectoare, cu un sistem de navigaţie Garmin şi cu covoraşe de cauciuc, Duster Adventure îi va atrage pe şoferii dornici de escapade în natură.” – Producător Dacia

 8.990 euro cu TVA va costa, în Franţa, noul Logan MCV.

4,49  metri este lungimea noului Logan MCV.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial