Cătălin Botezatu: „Fetelor, daţi frâu liber imaginaţiei!”


Designerul este obişnuit cu cluburile din Capitală, dar şi din alte ţări. El ştie foarte bine ce se poartă la sfârşit de an şi ne dă câteva sfaturi pentru a fi „cool” iarna aceasta în club.

 

Cătălin Botezatu este adeptul extravaganţei când vine vorba despre ţinute în club: “Clubul este locul în care îţi poţi permite orice extravaganţe. Dacă ai chef să porţi pantofi cu tocuri supradimensionate, haine mulate, nonconformiste, coafuri excentrice, gene false, machiaj puternic, aici este locul potrivit. Recomand fetelor să dea frâu liber imaginaţiei”. Designerul le sfătuieşte pe fetele care merg adesea în club în acest sezon să poarte în special haine de piele şi black dress, ca piese de rezistenţă. „Se poartă pantaloni din piele cu topuri semitransparente şi sandale cu toc de 12, rochii scurte şi cambrate, în culori neon (roşu, fucsia, violet, verde, portocaliu), rochii din piele, pantaloni-ţigaret cu topuri din mătase sau voal. Încercaţi să nu fiţi extravagante şi în ţinută, şi în machiaj. Dacă hainele sunt rebele, machiajul trebuie să îndulcească ţinuta, să fie natural, părul, lejer coafat. Dacă ţinuta este austeră, rochie neagră, simplă, încercaţi să excelaţi printr-o coafură cu volum şi un ruj tare. Nu purtaţi brand-uri la vedere, tricouri cu inscripţii gigant, iar la hainele extravagante încercaţi să purtaţi pantofi neutri, sandale negre sau bej nude. Ideea este că fiecare element trebuie să fie în perfectă armonie cu întreg ansamblul. Nu aruncaţi nimic la nimereală. Dacă nu aveţi imaginaţie, nu experimentaţi. Alegeţi o rochie simplă, neagră, un pantof clasic cu toc înalt, bucle lejere, gene lungi şi smoky eyes”, este sfatul lui Botezatu.

 

Cum să obţii smoky eyes
„Centrul Vechi” şi specialiştii de la Maison Monica îţi spun cum poţi obţine machiajul smoky eyes ca la carte.
Primul pas constă în pregătirea tenului pentru machiaj. Uniformizează culoarea tenului folosind un fond de ten fluid. Acoperă cearcănele sau eventualele imperfecţiuni cu ajutorul corectorului şi apoi fixează cu pudră. În următoarea fază, aplică un creion negru pe pleoapa superioară, la baza genelor, dar şi pe cea inferioară. Ia fardul negru şi aplică-l pe pleoapă, dar opreşte-te în pliu. Acolo este locul fardului în altă nuanţă, de obicei se foloseşte violet, gri sau maro. În cazul machiajului smoky eyes este nevoie să evidenţiezi şi pleoapa inferioară pentru ca machiajul să fie echilibrat. Aplică peste conturul iniţial aceeaşi nuanţă de fard din pliu. Ochii sunt gata, nu uita de fardul de obraz, în culori pale: piersică sau rozaliu!

 

Distrează-te cât te aranjezi
Maison Monica este salonul din Centrul Istoric unde în weekend te poţi distra în timp ce eşti răsfăţată de specialişti.
Vineri şi sâmbătă există un program special. De la ora 19.00 şi până la miezul nopţii ai „Party Before Party”. Stafful te aşteaptă cu şampanie, lumânări parfumate şi muzică bună, iar contra unui tarif fix, care se percepe la intrare, ca la club, poţi să te machiezi, să-ţi faci manichiura şi să-ţi aranjezi părul pentru petrecere.
Adresa: Str. Smârdan, nr. 5, ap. 1

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial