Beer Academy la Clock’s

Băutorii de bere au un nou loc în care pot încerca diferite sortimente din licoarea preferată: Clock’s, barul de pe strada Ion Ghica numărul 3, care a devenit o adevărată academie de bere.

Un loc potrivit de petrecere a timpului liber pentru băutorii „profesionişti” este Clock’s, acolo unde în meniu există peste 120 de tipuri de bere. „Băutorilor de bere le recomandăm un adevărat templu al berii unde-şi pot satisface curiozităţile şi poftetele. Cu peste 120 de beri în meniu, cu preţuri prietenoase, cu servicii bune, în mod sigur va deveni locul tău preferat de ieşit cu prietenii”, îi îmbie barmanii de la Clock’s pe bucureşteni. Un  lucru important la Clock’s este faptul că barmanii ştiu ce băuturi să recomande, în funcţie de preferinţele fiecărui client şi, în ceea ce priveşte berile, fiecare este servită în paharul potrivit.

Cea mai bună din lume

La draught există opt tipuri de bere, care mai de care mai interesantă, printre ele numărându-se belgiana Blanche de Bruxelles, irlandeza O’Hara sau Delirium Tremens – câştigătoare a titlului „Cea mai bună bere din lume”, dar şi o foarte interesantă bere cu aromă de cireşe, perfectă pentru amatorii de beri cu arome într-o zi toridă de vară.

La sticlă, întâlnim beri din Cehia, Germania, Irlanda, Anglia, Scoţia, foarte multe din Belgia, dar şi beri mănăstireşti, beri witt, ale-uri, lager-uri şi multe cu arome de zmeură, piersici, cireşe, ciocolată, banane sau bere cu ginger.

Bere Dragonhead sau Birds & Bees

Până şi numele acestor beri sunt parcă nişte provocări. Dragonhead, Cock O’The Walk, Birds & Bees sau Good Times sunt doar câteva dintre denumirile lor. De asemenea, lângă berea preferată, clienţii pot degusta tot felul de măsline, chipsuri de vinete cu sos de roşii şi parmezan, tarte de ciuperci şi spanac, muslitos cu sos tartar sau nachos.

Desigur că la Clock’s se pot consuma şi altfel de licori. Barmanii de aici sunt renumiţi pentru cocktailurile pe care le fac, pentru limonadele cu arome de mango, trandafiri sau zmeură, pentru frappe-ul reţetă proprie, pentru Ice Tea-ul Home Made cu multe fructe, dar şi pentru serviciile ireproşabile.

6 lei costă o cafea, la fel ca sucurile, iar pentru bere, preţurile încep de la 9 lei pentru 0,5 litri.

 Clocks este la Universitate, pe strada Ion Ghica numărul 3, lângă Cinema Pro.

 

 

 

 

 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial