Trei farse tragice, regizate de Iarina Demian

ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti – vă invită, sâmbătă, începând cu ora 19.00, la reprezentaţia piesei de teatru “O lume pe dos”, în regia Iarinei Demian.

 

După „Biloxi Blues”, piesa celebrului Neil Simon, jucată cu mare succes la Teatrul de Comedie şi în turnee prin ţară, regizoarea Iarina Demian revine la dramaturgia americană contemporană, reunind într-o singură montare trei piese scurte ale unor autori consacraţi. „Preludiu şi Liebestod”, de Terrence McNally, „Problema”, de A.R. Gurney, şi „Naomi în camera de zi”, de Cristopher Durang, sunt cele trei farse tragice care alcătuiesc „O lume pe dos”, în care Tudor Chirilă reuşeşte să  pornească la drum cu trei roluri, trecând cu dezinvoltură de la o partitură la alta. Piesa, catalogată de Iarina Demian drept „un spectacol ce descrie fără menajamente lumea în care trăim – o lume bolnavă de singurătate, în care oamenii recurg la soluţii-limită fiindcă nu-şi mai găsesc locul, liniştea, măsura, sentimentele sau identitatea” -, este menită să aducă în atenţia publicului câteva situaţii-limită ale existenţei umane în lumea modernă. Cei care întregesc cu succes acest spectacol sunt Simona Stoicescu, Smaranda Caragea, Marius Drogeanu, Mircea Drâmbăreanu şi Andrei Runcanu.

 

De unde poţi achiziţiona biletele
Cei interesaţi pot achiziţiona tichetele de la Casa de Bilete ArCuB (Strada Batiştei nr. 14), prin reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti sau on-line, pe www.eventim.ro. Acestea vor fi disponibile la următoarele categorii de preţuri: 35 lei (categoria I), 26,50 lei (categoria a II-a) şi 15,90 lei reducere la aceeaşi categorie pentru elevi, studenţi şi pensionari.

 

„O lume pe dos”, produs de Fundaţia artEST şi ArCuB
Prezentat de: ArCuB
Data şi ora: 10 decembrie, 19.00
Autor: Terrence McNally, Christopher Durang, A.R. Gurney
Regia: Iarina Demian
Scenografie: Ramona Ingrid Macarie
Distribuţie: Tudor Chirilă, Simona Stoicescu, Smaranda Caragea, Marius Drogeanu, Mircea Drâmbăreanu, Andrei Runcanu
Durată: 1h şi 40 min (cu pauză)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial