,,Străini în noapte” se joacă la Palatul Copiilor

Marţi seară, începând cu ora 19.00, la Palatul Naţional al Copiilor, poţi viziona un spectacol de excepţie. Avându-i în rolurile principale pe Florin Piersic şi Medeea Marinescu, “Străini în noapte” este o comedie cu răsturnări surprinzătoare de situaţii, despre seducţie şi minciună.

 

Această comedie romantică reprezintă pentru Piersic revenirea, după mai mult de două decenii, pe scenă. Actorul mărturisea că simte că întinereşte atunci când joacă pe scenă. Piesa i se potriveşte, este o comedie romantică, cu răsturnări de situaţie, minciună, seducţie şi o lecţie despre cum ne schimbă  timpul. Spectacolul este regizat de maestrul Radu Beligan, care a văzut aceeaşi piesă la Paris, acum şapte ani. Acolo însă, în rolul lui Pierre, bărbatul căsătorit care se îndrăgosteşte de Juliette, interpretată de Medeea Marinescu, juca Alain Delon, iar rolul principal feminin era interpretat de Astrid Veillon.

 

Piesa are la bază un subiect tulburător, în care se poate regăsi fiecare spectator, indiferent de vârstă. Pierre, căsătorit şi tată, rămâne singur la Paris să muncească, în timp ce fiul şi soţia lui sunt plecaţi în vacanţă. Juliette, o tânără frumoasă şi enigmatică, îl întâlneşte pe Pierre într-un bar şi nu îi refuză invitaţia de a mai bea un pahar la el acasă.
Juliette acceptă avansurile lui, însă se dovedeşte că nu este doar o blondă misterioasă dintr-un bar, ci, pe rând, o prostituată, care cere bani pentru noaptea de amor, jurnalist, care realizează un material despre bărbaţii adulteri, dar şi coafeza soţiei, plătită să testeze fidelitatea soţului.

 

Biletele pentru evenimentul de marţi seară au preţul de 70 de lei şi se pot achiziţiona de la casa de bilete a Palatului Copiilor sau on-line, de pe site-ul bilete.ro.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial