Spectacolul erorilor, dezvăluit la Masca

Duminică, ora 19.00, Teatrul Masca găzduieşte reprezentaţia unei celebre piese a lui Shakespeare, “Comedia erorilor”, în regia lui Mihai Mălaimare.

 

Spectacolul se concentrează pe povestea gemenilor separaţi din greşeală, pe care destinul îi readuce împreună. Jocul actorilor, absurdul întâmplărilor, confuzia, incertitudinea sunt doar câteva dintre ingredientele acestei piese care cu siguranţă va reuşi să smulgă multe zâmbete spectatorilor. “În monotonia vieţii de zi cu zi apare, din când în când, câte un accident bizar care ne lasă fără grai şi mai apoi ne face să râdem din rărunchi: încurcătura! (…) Este un incredibil teritoriu al încurcăturii, aproape fiecare scenă este o întâlnire ratată pentru că partenerii se confundă între ei, fiecare crede că vorbeşte cu cine trebuie şi o face, de fapt, cu cine nici nu gândeşte. Cel care asistă la cavalcada aceasta nebună nici nu poate să râdă prea mult, nu are timp, va fi el însuşi, din când în când, victima încurcăturilor şi, probabil, multă vreme după ce se va fi întors acasă, încă se va întreba dacă a fost spectator sau s-a aflat chiar în inima unei încurcături fabuloase”, spune Mihai Mălaimare, directorul Teatrului Masca. Cei interesaţi îşi pot achiziţiona bilete de la casa de bilete a Teatrului Masca, preţul acestora fiind cuprins între 12 şi 20 lei în sectorul A şi  9 şi 20 lei la sectorul B.

 

„Comedia erorilor”, piesă prezentată de Teatrul Masca
Autor: William Shakespeare
Muzica: Răzvan Diaconu
Scenografie: Puiu Antemir
Costume: Unda Popp
Regizor: Mihai Mălaimare
Actori: Cosmin Creţu, Sorin Dinculescu, Valentin Mihalache,  Valentin Mihalache, Sorin Aurel Sandu, Răzvan Teodorescu, Cosmin Şofron,  Nicolae Pungă,  Anamaria Pîslaru,  Dora Iftode

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial