Mihai Mălaimare prezintă „Comedia erorilor”

Sâmbătă, ora 19.00, Teatrul Masca găzduieşte reprezentaţia unei celebre piese a lui Shakespeare, “Comedia erorilor”, în regia lui Mihai Mălaimare.

 

Spectacolul se concentrează pe povestea unor gemeni separaţi din greşeală, pe care destinul îi readuce împreună pe un teritoriu al încurcăturilor. Aproape fiecare scenă este o întâlnire ratată pentru că partenerii se confundă între ei, fiecare crezând că vorbeşte cu cine trebuie şi o face, de fapt, cu cine nici nu gândeşte.  Jocul actorilor, absurdul întâmplărilor, confuzia şi incertitudinea vor reuşi cu siguranţă să  stârnească hohote de râs în rândul spectatorilor.  “În monotonia vieţii de zi cu zi apare, din când în când, câte un accident bizar care ne lasă fără grai şi mai apoi ne face să râdem din rărunchi: încurcătura! (…) Cel care asistă la cavalcada aceasta nebună nici nu poate să râdă prea mult, nu are timp, va fi el însuşi din când în când victima încurcăturilor şi, probabil, multă vreme după ce se va fi întors acasă, încă se va întreba dacă a fost spectator sau s-a aflat chiar în inima unei încurcături fabuloase”, spune Mihai Mălaimare, directorul Teatrului Masca.

 

„Comedia erorilor”, prezentată de Teatrul Masca
Data şi ora: 21 ianuarie, 19.00
Regia: Mihai Mălaimare
Distribuţia: Cosmin Creţu, Sorin Dinculescu, Valentin Mihalache, Sorin Aurel Sandu, Răzvan Teodorescu, Cosmin Şofron, Nicolae Pungă, Anamaria Pîslaru, Dora Iftode, Alina Crăiţă, Adriana Bordeanu, Graţiela Bădescu, Andrei Drăgulescu
Scenografia: Puiu Antemir
Costume: Unda Popp
Durată: 115 min.
Preţ bilet: 25 lei (Sector A), 20 lei (Sector B)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial