Maia Morgenstern este… “O femeie singură”

La Godot Cafe, iubitorii de teatru pot urmări spectacolul „O femeie singură”, în regia lui Marcel Stănciucu. Piesa o are în distribuţie pe celebra actriţă Maia Morgenstern.

 

Subiectul este axat pe povestea Mariei, o femeie din clasa de mijloc ale cărei singure preocupări sunt îngrijirea gospodăriei şi creşterea copiilor. Însă viaţa ei ia o turnură neaşteptată în momentul în care cunoaşte un tânăr cu care are o idilă. Prinsă în fapt de soţul ei, Maria încearcă să se sinucidă, însă eşuează şi este internată într-un ospiciu. Scenariul este semnat de doi dramaturgi de renume: Franca Rame şi Dario Fo, cel din urmă fiind recompensat cu Premiul Nobel pentru Literatură în 1997. Piesa se va juca pe 5 noiembrie, la Godot Cafe, din Strada Blănari nr. 14, începând cu ora 21.00.

 

O companie cu renume
Absolvent al Şcolii de teatru de la Londra, regizorul Marcel Stănciucu a pus, în 2007, bazele companiei „Un teatru ca toate celelalte”, cu care a mai realizat două spectacole de operă, „Ursul” şi „Telefonul”. În prezent, are în lucru un spectacol în colaborare cu Opera Română, după o operă a compozitorului Claude Debussy. Acesta va avea premiera în februarie 2012.

 

„Maia Morgenstern este o actriţă extraordinară. Jocul regizor-actor a fost foarte uşor de realizat. Am ştiut de la început că doamna Maia este perfectă pentru acest rol,”  – Marcel Stănciucu, regizor

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,
GetSocial