La TNB îl găseşti pe „Băiatul din ultima bancă”

Spectacolul „Băiatul din ultima bancă”, regizat de Cristian Theodor Popescu după un text de Juan Mayorga, este o poveste despre adolescenţă cu accent pe problemele societăţii contemporane.

 

Un profesor de liceu corectează lucrările elevilor săi cu titlul ”Cum mi-am petrecut ultimul weekend”. Fiecare lucrare i se pare mai proastă decât precedenta. Până îi cade în mână lucrarea băiatului cel tăcut, care stă în ultima bancă. Profesorul o citeşte de câteva ori, ca să fie sigur că nu-l înşală ochii. Pornind de la această compunere surprinzătoare, între adult şi tânăr se creează o legătură deopotrivă profundă şi primejdioasă. Periculoasă pentru ei şi pentru cei din jurul lor.

 

Distribuţie de excepţie
Băiatul din ultima bancă este o piesă despre maeştri şi discipoli; despre părinţi şi copii; despre oameni care au văzut prea mult şi oameni care învaţă să privească. O piesă despre plăcerea de a te amesteca în vieţile altora şi despre riscul de a confunda viaţa cu literatura. O piesă despre cei care aleg ultima bancă: aceea de unde se văd toate celelalte. Spectacolul este prezentat la Sala Amfiteatru a Teatrului Naţional din Bucureşti. Din distribuţie fac parte Mihai Călin, Diana Dumbravă, Brânduşa Mircea, Dan Tudor, Rareş Florin Stoica şi Andrei Chiran. Nu rata acest spectacol în premieră, care va avea loc miercuri, începând cu ora 19.30.

 

Biletele la spectacol au preţuri cuprinse între 16 şi 40 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală, şi pot fi achiziţionate de la casa de bilete a Teatrului Naţional.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial