La ,,Nottara” e ,,Menage à trois”

Dacă vreţi să vedeţi o comedie savuroasă, veniţi luni, de la ora 19.30, la ,,Nottara”, unde se pune în scenă spectacolul „Menage à trois”, cu Ioan Isaiu, Ioana Nedelea şi Liviu Vârciu.

 

Comedia “Menage à trois”, după Neil Simon (titlul original „Star Spangled Girl”), se evidenţiază prin umorul savuros care se regăseşte în dialogul protagoniştilor. Doi tineri jurnalişti, frumoşi şi oneşti, se zbat să scoată un ziar cu nume predestinat: “Colaps”. Încă de la început, publicaţia se vinde foarte greu, iar cei doi sunt în imposibilitatea de a efectua plăţi. Situaţia devine dramatică odată cu apariţia fermecătoarei Sophie, care se mută lângă apartamentul celor doi. Unul dintre ei se îndrăgosteşte fără leac, dar dragostea îi este respinsă. Celălalt încearcă să gestioneze situaţia şi intră într-un triunghi amoros care nu este vicios, ci incredibil de amuzant.

 

Debut reuşit pentru Liviu Vârciu
Regizorul Sorin Misirianţu a îmbogăţit textul lui Neil Simon cu multe efecte comice, a imprimat piesei un ritm alert şi a ales un trio de actori energici, capabili de un comic debordant. Ioan Isaiu, cunoscut publicului larg din telenovelele „Secretul Mariei”, „Vocea inimii”, „Iubire şi onoare”, considerat unul dintre cei mai sexy bărbaţi din showbizul românesc, joacă rolul lui Andy cu inteligenţă, sensibilitate şi umor stilizat. Ioana Nedelea este o actriţă cu o carieră de succes, deşi este foarte tânără. Liviu Vârciu, cunoscut publicului în postura de cântăreţ şi actor de telenovele („Secretul Mariei”, „State de România”), îşi face, cu această ocazie, debutul pe scenă. Un debut reuşit, impregnat de umorul său nativ.

 

A avut premiera în 1966
Producţia dramaturgului Neil Simon a avut premiera pe Broadway în 1966. Neil Simon este cel mai prolific şi popular dramaturg american, cu 28 de piese scrise şi deţinând recordul pentru cel mai mare număr de succese în teatrul american.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial