La Metropolis se joacă „Zaruri şi cărţi”

Teatrul din strada Mihai Eminescu vă invită, luni seara, începând cu ora 19.00, să vedeţi spectacolul “Zaruri şi cărţi”. Piesa de teatru îi are în rolurile principale pe Florin Piersic jr şi pe Petre Fumuru.

 

Un spectacol ce redă dialogul dintre un patron de local, interpretat de Florin Piersic jr, şi angajatul său (Petre Fumuru). Hazul şi savoarea rezultă, aici, din relaţia dintre cele două personaje şi veşnicul conflict între superior şi subordonat. Petre Fumuru reuşeşte să intre foarte bine în pielea personajului său şi să stârnească hohote de râs prin atitudinea angajatului naiv, greu de cap, dar plin de optimism. El ajunge astfel să-l scoată din sărite pe Florin Piersic jr, care reprezintă tiparul şefului clasic, căruia îi place să-şi chinuie angajaţii. Umorul replicilor îl cucereşte pe spectator încă din primele minute, iar cei doi actori reuşesc să facă o echipă extraordinară pe scenă, fiind prieteni şi în viaţa de zi cu zi. Întrebat care este mesajul spectacolului, Florin Piersic jr, care a asigurat şi regia, a răspuns: “Nu-ţi bate capul. Nu e genul de piesă de la care spectatorul pleacă frustrat şi chinuit de întrebări existenţiale. E o comedie de situaţie, scrisă genial”. “Zaruri şi Cărţi” oferă o oră şi jumătate de deconectare de la problemele cotidiene, o pauză de stres, în care puteţi râde şi puteţi să vă simţiţi bine în compania a doi excepţionali actori. Preţul unui bilet la acest spectacol este de 32,40 lei, achiziţionându-se de la Casa de Bilete a Teatrului Metropolis.

 

Piersic jr şi Fumuru se sărută
Afişul piesei de teatru a stârnit multă indignare pentru că îi surprinde pe cei doi actori, Florin Piersic jr şi Petre Cătălin Fumuru sărutându-se. Dacă vreţi să vedeţi dacă această scenă chiar are loc, nu rataţi spectacolul de luni seară de la teatrul din strada Mihai Eminescu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial