Ia-ţi porţia de mânia.Ro, în Club A

Miercuri, 12 octombrie, de la ora 21.00, în Club A, teatrul se împletește cu muzica într-un cabaret politic ce are la bază iubirea și revolta.

 

Club A prezintă mânia.Ro, un one-man show cu Paul Socol, pe texte de Mihnea Blidariu, vocalul de la Luna Amară. Spectacolul de o oră precede concertul Just Another Cover Night susţinut de solist şi Andrei Puiu (chitaristul Chilli Familli). Mihnea Blidariu ne-a răspuns câtorva întrebări despre seara de teatru şi muzică.

 

Spectacolul de teatru este prezentat în deschiderea concertului?
M.B. : Nu este prezentat “în deschiderea” concertului. La Club A se obşnuieşte ca miercurea să fie zi de concert. Eu am venit cu propunerea acestui spectacol, care durează doar o oră. Aşa că m-am gândit ca în a doua parte a serii să facem acest concert de coveruri, pe care Andrei Puiu (Chilli Familli) şi cu mine l-am susţinut la Cluj de mai multe ori.

 

Cum a apărut ideea spectacolului?
M.B. : Ideea îi aparţine actorului Paul Socol. El şi-a dorit mult un spectacol pe textele mele de poezie; el a căutat regizor şi scenarist şi tot el m-a convins că acest spectacol merită realizat. Textele sunt în totalitate ale mele şi provin din cele două volume de poezii, “No Future” şi “mânia.Ro”. Regia spectacolului este semnată de Simina Zan, iar scenariul, de Alina Frâncu. Şi eu joc în spectacol, pe lângă muzică mai sunt şi două poezii pe care le recit. Eu şi Andrei Puiu am făcut muzica pentru spectacol, muzică pe care o interpretăm live.

 

Ce poţi să-mi spui despre spectacol?
M.B. : Spectacolul este un strigăt de luptă, dar şi un râs cinic. Lucrăm la el de la sfârşitul lui iunie. S-a construit pe ideile tuturor celor implicaţi. Fiind un spectacol foarte viu, în care fiecare se joacă, la urma urmei, pe sine, ideile continuă să vină, iar spectacolul continuă să devină tot mai bun.

 

Concert Mihnea Blidariu şi Andrei Puiu
După spectacol, începând cu ora 23.00, vi s-a pregătit o noapte de pomină cu interpretarea unor cântece mai puţin cunoscute ale unor mari trupe sau artişti precum Bob Dylan, Kings of Leon, Nick Cave, Leonard Cohen sau Tracy Chapman. Concertul susţinut de Andrei şi Mihnea, Just Another Cover Night,  a fost creat pentru a prezenta publicului şi altceva decât hituri. Preţul unui bilet este 10 lei.

 

 

 

Vrei mai mult? Citeşte interviul complet acordat de Mihnea Blidariu scanand QR code-ul alăturat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial