Flori, filme, fete sau băieţi la Godot

În această seară , mergeţi la un spectacol despre prietenie şi iubire, văzute dintr-o perspectivă amuzantă: la fel ca atunci când eram mici, nu există tragedii, ci numai noi începuturi.

 

Jocurile copilăriei ne urmăresc şi atunci când creştem şi intervin problemele adevărate. Trebuie doar să avem poftă să le jucăm, şi astfel greutatea maturizării va părea mai mică. “Două fete, doi băieţi. O poveste despre prietenie. La şaisprezece ani. Despre îndrăgostire la şaisprezece ani. O poveste despre cum ne maturizăm şi ce poate să însemne asta pentru fiecare, o poveste în care mulţi dintre noi ne vom regăsi – în expresii, în gesturi, în năzuinţele noastre mărunte”, ne spune Radu Popescu, regizorul spectacolului.

 

Comedie ruptă din viaţă
„Flori, filme, fete sau băieţi” este un spectacol la care se râde mult, pentru că ne regăsim în micile stângăcii, meschinării, declaraţii înflăcărate de iubire şi accese de sinceritate însoţite de naturaleţea actorilor. Cele patru personaje ale lui Mimi Brănescu îşi trăiesc intens poveştile, iar concluziile sunt clare: nu încetaţi să vă jucaţi niciodată.

 

Spectacol independent
Spectacolul „Flori, filme, fete sau băieţi” este produs de Asociaţia Culturală teatrul.ro, înfiinţată în 2006. Aceasta îşi propune să dezvolte proiecte teatrale independente sau în colaborare cu alte instituţii teatrale, pentru a susţine şi promova teatrul independent românesc, aflat la început de drum. În 2010, Asociaţia teatrul.ro a organizat prima ediţie Maratonul Teatrului Independent, când, timp de trei zile, producţiile teatrale din toată ţara au fost urmărite de peste 1.500 de spectatori.

 

Cine? Când? Cât?
Autor: Mimi Brănescu
Prezentat de: Godot Cafe-Teatru, Str. Blănari 14
Data: Vineri, 16 decembrie
Ora 19:00
Distribuţie: Alec Secăreanu, Paul Ipate, Cristina Găvruş, Mihaela Alexandru
Regie: Radu Popescu
Video: Maria Dicianu
Foto: Bogdan Paraschiv
Gen: Comedie
Durata: 1h 30min
Preţ bilet: 20 lei

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial