Clovnerii cu gust amar în “Ich Clown”

Duminică, 11 septembrie, de la ora 21.00, sunteţi invitaţi la Godot Cafe-Teatru să vedeţi un spectacol despre tineri care părăsesc România pentru a găsi ceva mai bun, despre prietenie şi realitate.

 

Din România se pleacă în masă, şi de obicei numai promisiunea unei vieţi decente îi face pe oameni să uite că s-ar putea ca nici în străinătate să nu-şi poată câştiga pâinea din ce au învăţat la facultate îi face să creadă că fericirea îi aşteaptă dincolo de o graniţă imaginară, atât timp cât nu scrie „România” pe ea. Adi (Sorin Poamă), un actor fără job sau proiecte, împreună cu William (Andrei Şerban) şi Dragoş (Alexandru Potocean), prietenii săi, hotărăsc să plece prin Europa ca să facă bani. Nu au un plan foarte bine pus la punct, vor doar să ajungă „acolo”. Însă planurile se tot schimbă şi realitatea îi loveşte pe toţi. Din distribuţie mai fac parte Vera Ion, care semnează şi regia spectacolului, Ilinca Hărnuţ şi Iulia Verdeş.

 

Împreună, dar singuri
Fiecare personaj are un drum propriu în marea Europă, care se poate intersecta sau nu pentru o perioadă cu ale celorlalte. Când viaţa este dură, fiecare îşi aduce aminte că trebuie să răzbească şi prietenii se pun pe linia de aşteptare, idealurile profesionale sunt amânate. William, romul cu probleme psihice care face, spre deliciul publicului, numeroase gafe şi alegeri nu tocmai inspirate, şi prietenul său, Adi, actorul şomer, îşi caută în feluri diferite idealuri diferite.

 

Inspirat din realitate
„Ich Clown” este un spectacol inspirat din poveşti reale şi face parte din „«Scrie despre tine», o platformă internaţională de teatru ce îşi propune să genereze texte dramatice noi, inspirate din experienţe personale”, ne spun organizatorii proiectului. „Scopul final ar trebui să fie realizarea unei stagiuni formate exclusiv din texte bazate pe poveşti personale scrise şi produse în cadrul atelierului.”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial