Caută femeia în stilul lui Dan Puric

Vino, sâmbătă, 26 mai, de la ora 19.00, să vezi cel mai nou spectacol al companiei Passe Partout DP, „Cherchez la femme!”, o pantomimă ce ne vorbeşte despre îndrăgostire ca miracol al Universului.

 

În regia lui Petrică Voicu şi beneficiind de coregrafia semnată de Nadejda Dimitriu, „Cherchez la femme!” se mulează pe stilul deja consacrat al şcolii lui Dan Puric. Creatorul acestui spectacol, Petrică Voicu, spune că prin această montare şi-a stabilit, după mulţi ani de lucru, propria cale de expresie. „Pantomimă şi dans, lumină şi întuneric, realitate dură şi vis gingaş, din toate acestea se naşte misterul spectacolului. Vorbind despre iluzii, descoperiri şi durere, «Cherchez la femme!» ne vorbeşte, de fapt, despre îndrăgostire ca miracol al Universului. Iar îndrăgostirea nu este hrănită decât de femeie, cea care are puterea de a regenera omul şi, odată cu el, lumea întreagă”, spun organizatorii evenimentului.

 

Un spectacol tipic
Costumele şi scenografia aparţin Alinei Crăciun şi Ancăi Cernea. Petrică Voicu, Elena Rusu, Diana Vladu, Emanuela Fazekas, Vadim Rusu şi Sebastian Petrovici sunt protagoniştii noului spectacol, pe care îl putem vedea la sala din strada Lipscani. „Cherchez la femme!” este o expresie consacrată în romanul “Mohicanii Parisului”, de Alexandre Dumas. Unul dintre personaje rostea aceste cuvinte ori de câte ori lucrurile erau greu de perceput şi de dezlegat. Compania Passe Partout DP a fost înfiinţată de Dan Puric în 1999. Membrii companiei sunt actori amatori şi profesionişti de toate vârstele, dar mai ales tineri de până în 35 de ani.

 

“Cherchez la femme!”, spectacol prezentat de Compania Passe Partout DP
Actori: Petrică Voicu, Diana Vladu, Emanuela Fazekas, Vadim Rusu
Scenografie: Anca Cernea
Costume: Anca Cernea
Coregrafie: Nadejda Dumitriu
Regizor: Petrică Voicu
Preţul unui bilet: 30, 25 şi 20 de lei.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial