“XXL Fat Pig” sau prejudecăţile omului modern

Într-o societate în care totul trebuie să fie mare, XXL, nu sunt uşor acceptate totuşi persoanele care doar cântăresc mai mult.

Regizorul Cristi Juncu ne propune un spectacol despre prejudecăţile omului modern, suficient de superficial încât să eticheteze după un singur cuvânt pe cineva. Sau după un singur kilogram în plus. Unii dintre noi pur şi simplu nu “corespund” măsurilor standard de frumuseţe. Şi de ce ar trebui să fie aşa? Textul lui Neil LaBute ne prezintă cu umor şi ironie relaţiile dintre nişte tineri corporatişti extrem de ocupaţi cu ei înşişi, şi cum evoluează aceştia în momentul apariţiei unei bibliotecare. Inteligentă, amuzantă, dar… grasă. Cu un ochi mereu în gadgeturile noastre sofisticate şi cu celălalt aţintit pe defectele celor din jur, nu putem vedea şi imaginea de ansamblu.

Puteţi judeca şi singuri luni, de la ora 20.00, la Godot Café Teatru sau miercuri, de la ora 21.00, la Clubul Ţăranului. Distribuţie: Andi Vasluianu, Raluca Vermeşan, Irina Velcescu şi Vlad Zamfirescu. Regia: Cristi Juncu. Preţul unui bilet este 30 lei. (I.P.)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial