“Mă mut la mama”, la Godot Cafe

Compania D’AYA va pune în scenă, luni şi marţi seară, de la ora 20.00, la Godot Cafe&Teatru, piesa “Mă mut la mama!“, de Andreas Petrescu.

 

Din distribuţie fac parte: Adriana Trandafir – mama, Andreas Petrescu – Andrei (fratele mai mare) şi Gabriel Fătu – Gabriel (fratele cel mic). Scenografia aparţine Iulianei Gherghescu, iar regia – lui Gelu Colceag. Doi fraţi, cu vârste apropiate de 30 de ani, unul părăsit de soţie, iar celălalt înşelat de iubită, hotărăsc să se reîntoarcă acasă la mama, pentru a continua să trăiască partea cu copilăria. Mama, văduvă fiind, deşi e singură în casă, are un iubit, student, pe care l-a cunoscut la facultate, fiind şi ea studentă.  Când apar băieţii acasă, apar şi conflictele. În primul rând apar gelozii pe dormitor, fiecare are senzaţia că “mămica” îl iubeşte mai mult pe celălalt, iar ideea că mama are un iubit, că şi ea are dreptul la dragoste, la viaţă, e de neconceput în mintea celor doi: mama este mama şi atât! Sunteţi invitaţi să vedeţi o comedie tristă, o poveste veselă, optimistă, dar cu accente tragice, o bucăţică ruptă din viaţa de familie a noastră, a tuturor, despre ceea ce ar putea însemna o familie fericită… Sau drumul spre idealitate atunci când speranţa te învaţă să trăieşti frumos şi să te bucuri de fiecare clipă. Multe răsturnări de situaţie, fiecare încearcă să îşi marcheze teritoriul, dar, de fiecare dată, cu răbdare şi toleranţă, cu nervii întinşi, dar şi cu mult umor, totul se poate rezolva. Piesa va putea fi urmărită la Godot Café&Teatru luni şi marţi seară, de la ora 20.00.

 

Cafea şi teatru, un concept unic
Cea mai bună cafea din Centrul Vechi. Atmosferă interbelică, o scenă, un pian. Oameni aşezaţi la mese, aşteptând… un spectacol, o cântare, expoziţii, întâlniri, discuţii. Godot Café&Teatru este un spaţiu îndelung aşteptat – şi, mai ales, necesar – în peisajul cultural bucureştean, în special în zona teatrului independent. De aici şi denumirea sa, aluzie la personajul din piesa „Aşteptându-l pe Godot”, de Samuel Beckett. Conceptul de cafe-teatru păstrează fizionomia unui teatru clasic, fiind singura sală cu această structură din Bucureşti. Este un loc conceput cu suflet, dotat cu scenă, cortină, pian, în care la bar lucrează studenţi la actorie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial