Monica Tatoiu: „Se poartă hainele din blană naturală”

 

Fosta directoare Oriflame are o colecţie imensă de haine vintage achiziţionate de la diverse târguri atât din străinătate, cât şi din ţară. Fiind o împătimită a acestui curent, Monica Tatoiu ne dă câteva sfaturi când vine vorba despre ce se poartă anul acesta, dar şi ce piese din garderoba mamei, chiar şi a bunicii, ar putea fi purtate cu stil în ziua de azi.

 

Primul sfat pe care ni-l dă Monica Tatoiu în privinţa tendinţelor acestei ierni este să renunţăm la hainele mulate şi scurte. ,,Nu se mai poartă scurt. Ăsta este primul lucru de care trebuie să ţinem seama. Trebuie să aruncaţi din şifonier colanţii purtaţi cu chestii foarte scurte. Îmbracăţi haine mulate pe bust până în talie, care cad amplu de la talie în jos. Aceasta este o continuare a modei lansate de Hermes acum vreun an sau doi, când a readus în atenţie moda cowboy-retro. Au reapărut umerii la haine, în stilul anilor ’80. Se pune accent pe bust. Nu se mai poartă sânii siliconaţi pentru că, în momentul în care tu ai din tăietură, din umeri, un bust mărit, dacă mai ai şi sânii mari, arăţi ca Dolly Parton la ceremonie. Se poartă şi nuanţa de nude, dar şi combinaţiile de culori tari, portocaliu, verde, violet. Nici tricotajele nu trebuie omise”,  ne sfătuieşte Monica Tatoiu.

 

Reîntoarcere la feminitate
Ea ne mai recomandă ca  în acest anotimp să purtăm haine de blană naturală având în vedere că ne aşteaptă o iarnă grea. “Mesajul în modă este că femeia se întoarce la feminitate, austeritatea în economie trebuie să se transfere la o austeritate a formelor, estetică, dar care să păstreze esenţa feminităţii. Blănurile naturale sunt iarăşi la modă. Manşoanele de blană au revenit, cu dublă utilizare: şi ca geantă, şi pentru a-ţi încălzi mâinile… urmează o iarnă grea.”

 

 

În club, încearcă să porţi ALB
Monica Tatoiu le sfătuieşte pe fetele care vor să se evidenţieze în club să renunţe la vulgaritate şi să aleagă albul.  “Muzica house, cluburile şi atmosfera de acolo promovează un tip de personalitate în care esteticul este înlocuit de provocările sexuale. Eu le-aş sfătui pe fete să iasă din rând pentru că în club toate sunt, în general, copy paste. Dacă vrei să ieşi în evidenţă prin altceva decât printr-o atitudine agresiv-vulgară care place pe moment, dar care te costă pe termen lung, recomand albul, pentru că îţi scoate în evidenţă profilul. Se merge foarte mult pe atitudinea pe care o îmbracă haina, nu haina care creează atitudinea.”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

5 Comentarii

 1. Alina says:

  Pai da, jigodia poarta haine din blana naturala … o doare-n pix de unde a fost procurata blana respectiva. Este o ipocrita!

 2. eskarina says:

  Mi se pare chiar indecent sa faci reclama la hainele din blana naturala

 3. bianca says:

  femeia asta a ajuns sa ma scoata din sarite. e atotprezenta, atotstiutoare, nu se poate fara ea. De fapt, e o intrebare: chiar NU SE POATE FARA EA???

 4. Victoria says:

  Doamna, mie imi plac animalele cu blana pe ele si daca e posibil in viata.Nu e corect sa le iau viata pentru a-mi incalzi eu corpul si imaginea.

 5. Verenciuc Mara says:

  Ar trebui sa umblam cu cate o cutie de vopsea rsie dupa noi si cand vedem mortaciuni din astea umbland pe strada….pleosc !!! Gata,isi revin destul de repede…. ;)

Lasa un comentariu


GetSocial