Vedeta verii: costumul de baie!

Pentru că sezonul cald şi-a intrat în drepturi, costumul de baie a redevenit o piesă importantă a garderobei tale. Fie că te pregăteşti deja de vacanţă sau doar de un weekend la malul mării sau la piscină, nu uita să-ţi achiziţionezi unul sau mai multe costume în tendinţele acestui an.

Întreg sau din două piese, retro sau cu decupaje îndrăzneţe, în culori metalice sau neon, imaginaţia designerilor nu a avut limite nici pentru acest sezon. Nu uita însă că, mai presus de capriciile modei, cel mai important lucru rămâne ca acesta să-ţi pună corpul în valoare…
Culori metalice sau neon
Fie că vorbim despre tonuri de argintiu, bronz, auriu sau roz, verde, galben sau portocaliu intens, aceste culori se potrivesc de minune cu pielea bronzată, transformându-te instantaneu în vedeta plajei. Atenţie însă, culorile metalice şi cele neon nu se poartă aproape niciodată împreună decât dacă eşti invitată la un kitsch party!
Decupaje pentru seri de vară
Pentru serile petrecute la un party desfăşurat la piscină sau pentru o după-amiază relaxantă la malul mării, costumele decupate sunt foarte cool. Nu îţi recomandăm să porţi un astfel de costum de baie în cazul în care îţi doreşti un bronz uniform, dar îl poţi purta ca alternativă la costumul obişnuit.
Retro, romantic, şic
Trendul costumelor de baie retro se bucură în continuare de succes. Fie că vorbim despre costume de baie întregi sau despre cele compuse din două piese, aceste modele se potrivesc de minune atât femeilor cu corp androgin, cât şi celor cu forme. În plus, cu ajutorul unor accesorii la îndemâna tuturor precum ochelarii de soare supradimensionaţi sau pălăriile cu boruri ample, poţi obţine un look spectaculos.
Imprimeuri grafice pe gustul tuturor
Sunt în tendinţe de câteva sezoane deja atât în ceea ce priveşte hainele de zi cu zi, cât şi costumele de baie, fiind o expresie a creativităţii industriei textile. Nu te sfii, aşadar, nici în această vară să porţi costume de baie cu imprimeuri diverse, de la cele florale la “animal print” sau abstracte.
Pentru a alege un costum de baie adecvat conformaţiei tale, ar fi bine să ţii cont de următoarele lucruri:
Dacă ai bustul mic sau mediu, alege un costum de baie cu decolteu adânc, cu aplicaţii de volane sau funde  în partea de sus a costumului de baie.
Dacă ai un bust generos, atunci optează pentru un costum de baie cu volum în partea de jos.
Dacă picioarele tale nu sunt “interminabile”, îţi sugerăm să dai uitării costumul de baie întreg, purtând întotdeauna un costum de baie din două piese imprimat puternic în partea de sus.
Nu uita că alături de costumul de baie nu trebuie să-ţi lipsească bluzele/rochiile transparente din voal, genţile de plajă din plastic, pălăriile cu boruri ample, şlapii, ochelarii de soare şi crema de protecţie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial