Vara asta se poartă tot ceea ce îţi vine bine!

Anotimpul cald şi-a intrat în drepturi, aşadar este sezonul rochiilor şi al fustelor, al ţinutelor răcoroase şi atractive din punct de vedere cromatic. Spre deosebire de alţi ani, moda acestei veri este extrem de permisivă, singura regulă pe care designerii o impun fiind aceea a bunului-simţ. Toată lumea este, aşadar, de acord: îmbracă ce vrei, cum vrei, dar ai grijă ca hainele să fie în deplin acord cu aspectul tău fizic.

Chiar şi aşa, libertatea vestimentară îţi poate da dureri de cap atunci când te afli în situaţia de a-ţi pune în ordine garderoba sau de a o îmbogăţi cu noi produse. Designerul Liza Panait sintetizează, pentru “Centrul Vechi”, felul în care trebuie să arate principalele piese din vestimentaţia acestui sezon.

 “Rochiile pot avea orice lungime, pot fi scurte, medii, dar şi foarte lungi, din voal, mătase naturală, bumbac. Pot urmări linia corpului, dacă aveţi o siluetă perfectă, sau să aibă forma literei A, pot avea linia anilor ’60 ori să fie inspirate din perioada interbelică. Se poartă foarte mult şi rochiile pe bie, precum şi cele cu volane. Rămân la modă şi acelea mai scurte în faţă şi lungi în partea din spate, fără mânecă sau în stil maiou.

Fustele pot fi drepte, evazate, în clini sau cu volane, purtate împreună cu bluze stil maiou cu buzunare aplicate. Din punct de vedere cromatic, este o vară veselă, în care se poartă nuanţele tari de galben, albastru, verde, oranj, dar şi imprimeuri şi dungi. Albul este non-culoarea-vedetă a sezonului.

Indiferent pentru ce gen de ţinută vestimentară optaţi, aveţi grijă ca aceasta să fie în primul rând comodă, de aceea recomand materiale cât mai naturale. Nu uitaţi că hainele sunt făcute în primul rând ca să te simţi bine în ele”, a concluzionat Liza Panait.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial