Up-to-date

DeWitt Twenty-8-Eight Seconde Retrograde Automatic
Tânărul producător de ceasuri a prezentat la Baselworld 2012 acest nou model ce are la bază ceasul DeWitt Academia Seconde Retrograde Serenity, lansat în urmă cu trei ani. Noua creaţie este mai subţire şi într-un stil art-deco, combinând aurul roşu cu titan micro-blasted, un aliaj ce este de 10 ori mai dur decât titanul aliaj de grad 5. Carcasa, cu diametrul de 43 mm şi 11,26 mm grosime, ascunde un calibru DW1102, cu 21 de bijuterii şi frecvenţă de 28,800 vph. Geamul este de cristal de safir, iar cureaua este realizată din piele neagră. Seconde Retrograde are o rezervă de putere de 42 de ore şi o rezistenţă de până la 30 de metri sub apă. Preţul nu a fost specificat, dar dacă ne orientăm după alte modele, probabil că acesta va valora peste 30.000 $.

 

 

Zenith Pilot Doublematic World Timer Automatic
Tot la Baselworld 2012 s-a remarcat o nouă familie de la Zenith, Pilot Doublematic, disponibilă în oţel inoxidabil sau aur roşu de 18 carate.  Aşa cum ne-au obişnuit cei de la Zenith, motorul de vânzări se bazează pe mecanismele extraordinare, noul model mândrindu-se cu un calibru El Primero 4046, realizat din 439 de piese, 41 de bijuterii, cu frecvenţă de 36.000 vph şi rezervă de putere de 50 de ore. S-a mers pe o carcasă de 45 mm, cadran negru, geam de cristal de safir şi curea din piele de aligator. Dintre funcţiile sale amintesc doar posibilitatea de a cunoaşte ora din 24 de zone, cronograf 30 de minute, display generos al datei, cât şi alarmă. Preţul rămâne a fi comunicat.

 

 

Girard-Perregaux Sea Hawk Green Auction 1000
Pentru evenimentul caritabil “Christie’s Annual Green Auction”  ce va avea loc pe 11 aprilie 2012, cei de la Girard-Perregaux au pregătit modelul Girard-Perregaux Sea Hawk Green Auction 1000, în ediţie limitată – mai exact un singur exemplar. Modelul prezintă aceleaşi funcţii ca Girard-Perregaux Sea Hawk Pro 1000, dar cu o altă paletă de culori, dominată de verde. La interiorul carcasei de 44 mm se găseşte un calibru GP033R0, cu 27 de bijuterii şi frecvenţă de 28.800 vph. Rezerva de putere se ridică la 46 de ore, iar rezistenţa, aşa cum ne dăm seama din denumirea sa, este de 1.000 de metri.  Deoarece va fi prezent în cadrul licitaţiei, nu prea are rost să mai vorbim despre preţ, oricum va fi unul din “gama” Girard-Perregaux.

 

 

Blancpain L-Evolution Chronographe Flyback a Rattrapante Grande Date Automatic
De curând, producătorul elveţian a lansat un nou cronograf, ce combină un sistem automat creat in-house cu o carcasă în formă clasică, dar realizată din fibră de carbon. Din punct de vedere al designului, atenţia ne este atrasă de indicatorul generos al datei, plasat în locul orei 6, care foloseşte un font ce duce spre digital şi dă un look mai sportiv. Elementul a fost realizabil datorită calibrului 69F9, sistem ce cuprinde 409 piese şi 42 de bijuterii. Modelul este disponibil în două variante, diferite prin carcasele fie din aur roşu, fie din aur alb. Dintre alte caracteristici amintesc atât dimensiunile carcasei – diametrul de 43 mm şi grosimea de 16,04 mm, rezistenţa de până la 30 de metri sub apă, cât şi cureaua neagră realizată din piele Alcantara. Preţul va fi comunicat cât de curând.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial