TREND LIST pentru această vară

Vrei să fii la modă? Ei bine, atunci trebuie să faci ceva mai mult decât să ţii pasul cu trendul obiectelor vestimentare. Nu e deloc greu, ba, dimpotrivă, e chiar benefic pentru corpul şi mintea ta. Iată lista de sezon…

 Bea ceai verde

Pentru că apa este răspunzătoare de buna funcţionare a organismului tău, în sezonul cald trebuie să acorzi, aşadar, o atenţie sporită consumului de lichide. Pentru a îmbina plăcutul cu utilul, este ideal să consumi ceai verde rece.

Ceaiul verde hidratează organismul, are efect răcoritor şi revigorant, benefic asupra sănătăţii generale a corpului. Este recomandat în tratamentele pentru slăbire, dar şi în prevenirea cancerului de piele. Tot ceaiul verde are un puternic efect antiageing, întârziind îmbătrânirea prematură a tenului, reduce formarea tartrului dentar şi stopează apariţia cariei dentare şi scade nivelul colesterolului şi al tensiunii.

Pentru a spori efectul răcoritor îl poţi combina, în părţi egale, cu ceai de mentă. Atenţie însă, ceaiul verde conţine cofeină, aşa că nu este indicat să-l consumi după ora 16.00.

 Foloseşte crema de protecţie

Razele ultraviolete pot cauza mari probleme, contribuind la amplificarea ridurilor, îmbătrânirea pielii şi dezvoltarea cancerului cutanat. Pentru că faţa este cea mai expusă la radiaţiile UV, primul pas pe care ar trebui să-l faci este de a folosi o cremă de zi care să conţină un factor de protecţie cât mai mare. Acest lucru nu este însă suficient pe perioada verii, aşa că trebuie să completezi crema de faţă  cu una specială pentru protecţia tenului. Apoi poţi aplica fără grijă produsele de make-up pe care le foloseşti în mod obişnuit, plus un gloss de buze cu factor de protecţie.

Nu uita nici de celelalte părţi ale corpului (decolteu, braţe, picioare, etc.) şi aplică ori de câte ori ieşi din casă o cremă cu factor de protecţie. Aceasta te va împiedica să te bronzezi parţial, dar şi să-ţi apară pe piele nedoritele pete maronii.

 Achiziţionează o ţinută “all white”

Dacă despre ţinuta “all black” se spune că este nemuritoare, atunci despre cea “all white” putem să spunem că, în această vară, este obligatorie! Variante sunt multiple, potrivindu-se oricărui stil şi oricărei siluete. Poţi opta, aşadar, pentru “little white dress” pe care o poţi purta cu succes atât la evenimentele din timpul zilei, cât şi la party-urile de seară, poţi alege pantalonii scurţi albi combinaţi cu tricouri, bineînţeles tot albe, cu mesaje haioase, sau poţi alege o rochie albă, lungă, semitransparentă, vaporoasă, pe scurt, perfectă pentru a ilustra ideea de romantism.

 

Poartă accesorii colorate

Cercei, brăţări, coliere… fără număr în garderoba ta, dar cu măsură atunci când le porţi. Colorate, realizate din materiale neconvenţionale (plastic, pene, etc.) sau, dimpotrivă, masive, realizate din diverse metale, accesoriile sunt acele accente care trebuie să dea viaţă întregii ţinute. Poată-l în această vară mai mult ca niciodată, căci în acest sezon imaginaţia nu trebuie să aibă limite.

 

 Alege sandalele metalice

Se pune că o femeie nu are niciodată suficient de multe perechi de pantofi sau de sandale. Şi totuşi, dacă bugetul nu-ţi permite să cumperi atât de multe încălţări pe cât ţi-ai dori, o pereche de sandale cu aspect metalic, argintii sau aurii, este o investiţie inteligentă.

Fie că e vorba de sandalele cu talpă ortopedică sau cu toc drept şi gros  sau de sandalele cu toc stiletto, o astfel de pereche te va scoate din încurcătură indiferent de situaţie sau de momentul zilei.

 Citeşte o carte

În aglomeraţia de zi cu zi din Bucureşti ai parte, cu siguranţă, şi de mulţi timpi morţi în care, nu neapărat din vina ta, trebuie să aştepţi. Ce-ar fi să transformi dezavantajul în avantaj, ba chiar în distracţie? Chiar dacă apuci să citeşti doar câteva pagini din cartea favorită, acestea te vor face să evadezi din realitatea cotidiană, te vor relaxa, iar timpul va trece cu folos. Şi cum cărţi frumoase sunt o mulţime, e, pur şi simplu, imposibil să nu găseşti una pe gustul tău şi să-i faci loc în poşetă. E cool!

Câştigătoarea concursului Dental Expert’s Group este Andreea Anghelescu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial