Toate ceasurile sunt bune. Dacă ştii să le alegi

 

La început un simplu instrument de măsurare a timpului, ceasul a devenit acum o veritabilă bijuterie, un accesoriu care ar trebuie să se afle la mâna oricărei femei, indiferent de momentul zilei.

Disponibil într-o varietate de modele şi culori, ceasul trebuie şi el ales cu grijă…

 

 

Unde îl porţi?

Ca orice alt accesoriu, ceasul trebuie să se integreze în contextul în care te vei afla. Aşadar, completează-ţi ţinuta de zi cu un ceas simplu, cu cadran mic, care să lase mâinii tale deplină libertate de mişcare.

Seara, în schimb, ceasul se poate transforma într-o adevărată bijuterie. Poţi frâu liber fanteziei optând pentru un ceas supradimensionat, strălucitor, accesorizat cu cristale Swarovski sau cu alte elemente menite să atragă toate privirile.

Ce formă alegi?

Chiar dacă un anume model se numără printre preferatele tale, probează-l înainte de a-l achiziţiona. Este important ca forma şi dimensiunile acestuia să se potrivească mâinii tale. De exemplu, dacă eşti mai plinuţă, nu purta un ceas cu brăţară subţire şi cadran foarte mic, iar dacă încheietura mâinii tale este foarte subţire, nu opta pentru un ceas cu un cadran prea mare.

Ce culoare ţi se potriveşte?

Culoarea ceasului trebuie să fie în deplin acord nu doar cu ţinuta vestimentară, ci şi cu personalitatea ta. Dacă eşti o persoană nonconformistă, poţi alege cele mai îndrăzneţe culori, dar dacă eşti adepta stilului clasic, optează pentru unul în tonuri naturale, uşor de purtat la orice ţinută.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial