Secretul unor sprâncene perfecte: tatuaj vs make-up

Sprâncenele unei femei reprezintă acel detaliu care face diferenţa, având un rol important în definirea simetriei feţei şi în evidenţierea ochilor. Forma şi culoarea acestora trebuie să fie impecabile. Îngrijirea sprâncenelor nu este atât de complicată pe cât pare pentru că acum ai la dispoziţie produse şi procedee cosmetice de top.
Cea mai bună soluţie pentru a avea sprâncene perfecte este să păstrezi forma lor naturală, corectând sau accentuând doar acolo unde este necesar. La ora actuală, acest lucru se poate face fie cu ajutorul make-upului semipermanent, fie prin intermediul tatuajului cosmetic.
Machiajul semipermanent, natural şi noninvaziv
Unul dintre cele mai bune produse cosmetice destinate make-upului semipermanent al sprâncenelor este Christian Eyebrow, adus în exclusivitate în România de Michelle Anti Ageing and Dental Clinic.
Christian Eyebrow se diferenţiază de celelalte produse de acest gen deja existente pe piaţa din România prin faptul că această pudră rezistă pe sprâncene timp de 24 de ore, nu dăunează sănătăţii pielii, este rezistentă la apă şi la abur şi regenerează firele de păr.
Pudra, realizată din sol mineral provenit din Mexic şi din silicon, se aplică pe sprâncene foarte uşor datorită diferitelor dimensiuni ale şabloanelor care sunt incluse în kitul Christian Eyebrow. De asemenea, kitul conţine şi un aplicator al fardului şi este disponibil în opt nuanţe naturale, în deplin acord cu nuanţa tenului şi a părului oricărei femei.
Tatuajul cosmetic, o soluţie de durată
Tatuajul pentru sprâncene reprezintă o soluţie de make-up pe termen lung, fiind realizat printr-o tehnică de tatuare a pielii cu pigmenţi cosmetici medicali introduşi în straturile superioare ale pielii.
Actualmente, există două tipuri de tatuare a sprâncenelor: pigmentarea fir cu fir sau conturul plin. Pentru un look cât mai natural şi o intervenţie subtilă se recomandă, de obicei, prima variantă. Cel mai important lucru atunci când alegi această soluţie este să ai grijă cine ţi-l face. Este esenţial ca esteticiana să aibă suficientă experienţă în arta tatuajului cosmetic şi să folosească produse de cea mai bună calitate. De asemenea, înainte de a face pasul către acest tatuaj, trebuie să fii absolut sigură că nu intenţionezi să-ţi schimbi prea curând culoarea părului. Nu uita că între culoarea podoabei capilare şi cea a sprâncenelor nu trebuie să existe diferenţe majore de nuanţă.
CONCURS
Câştigă un kit de make-up semipermanent Christian Eyebrow, oferit de Michelle Anti Ageing and Dental Clinic (www.michelle-center.ro)! Trimite pe adresa concurs@ziarulring.rorăspunsul la întrebarea “Ce diferenţă este între un make-up semipermanent şi tatuajul cosmetic?”. Nu uita să precizezi nuanţa sprâncenelor tale.
Câştigătoarele concursului Cosmobeauty sunt: Alina Deacanu, Raluca Predescu şi Cristina Iuliana Enache. Cele trei au câştigat o manichiură cu gel/acril, o şedinţă de coafură sau un machiaj profesional oferite de expozanţii din cadrul târgului.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial