Patru uleiuri pentru tinereţea ta

Uleiurile naturale reprezintă aliaţi importanţi în lupta împotriva trecerii timpului, fiind componente de bază ale cremelor, serurilor şi tratamentelor care ajută pielea să-şi menţină aspectul tânăr, elasticitatea şi fermitatea.

Utilizarea lor în mod constant, mai ales în perioada rece, poate face adevărate minuni reprezentând, totodată, o excelentă bază pentru un machiaj perfect.

 

 

Uleiul de argan, campionul luptei antiaging

Cunoscut şi utilizat adesea în lupta împotriva efectelor trecerii timpului, fie ca ingredient preţios al cremelor, fie în stare brută, sub formă de ulei, uleiul de argan oferă organismului beneficii datorită numărului mare de substanţe antioxidante pe care le conţine. Este considerat cel mai redutabil aliat în lupta împotriva îmbătrânirii, tratarea pielii uscate, a eczemelor şi face minuni împotriva acneei.

 Uleiul de sâmburi de migdale, un tonic excelent

Uleiul de migdale dulci este bogat în vitamine, minerale şi acizi graşi importanţi. Reduce ridurile, înmoaie zonele uscate, relaxează, revigorează şi hrăneşte pielea. Proprietăţile sale de tonifiere şi antiîmbătrânire îl fac ideal pentru masajul feţei şi al corpului. Este un ulei uşor, care nu se absoarbe imediat în piele, însă nici nu o lasă grasă.

Ulei de cocos, pentru toate tipurile de ten

Acţionează ca o cremă hidratantă eficace pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru pielea uscată. Folosirea în mod regulat a uleiului de cocos reprezintă o soluţie sigură pentru a preveni uscarea şi exfolierea pielii. Mai mult, întârzie apariţia ridurilor, previne îmbătânirea tegumentului şi îi conferă fermitate. Este folosit cu succes şi în tratarea diferitelor probleme ale pielii, inclusiv psoriazis, dermatită sau eczeme, aşa că nu degeaba uleiul de cocos este utilizat ca ingredient de bază al diverselor produse de îngrijire a corpului precum săpunuri, loţiuni, creme etc.

Uleiul de rodie întăreşte imunitatea pielii

Unul dintre cele mai căutate ingrediente ale produselor antiîmbătrânire, uleiul de rodie este bogat în antioxidanţi, se absoarbe repede în piele şi are un miros extrem de plăcut, asemănător ciocolatei topite.
Folosit zilnic, încetineşte procesul de îmbătrânire, restabileşte elasticitatea pielii, întăreşte rezistenţa naturală a acesteia şi are efect regenerator.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial