MINI John Cooper Works Countryman, o „jucărie” cu peste 200 de cai-putere

MINI şi-a prezentat, anul acesta, cel mai puternic exemplar din familia ALL4 (tracţiune integrală).

Noul  Countryman JCW se laudă cu un motor de 218 CP care ajunge de la 0 la 100 de kilometri în fix… şapte secunde.

MINI John Cooper Works Countryman va apărea la sfârşitul acestei luni şi în România. Deşi se laudă cu performanţe demne de invidiat de maşinile din gama sport, noul MINI are un sistem de  tracţiune integrală ALL4 care îl poate încadra cu uşurinţă şi la categoria SUV. Acesta este primul din familia ultrasportivă care transmite puterea motorului către roţile care pot asigura cea mai eficientă propulsie.

Putere mare, consum… mic

Noul MINI JCW are sub capotă un motor cu patru cilindri, de 1.6 litri, care dezvoltă 218 cai-putere şi un cuplu de 280 Nm. Mai mult, acesta a atins performanţa de a ajunge de la 0 la 100 de kilometri în doar şapte secunde, înainte de a se ajunge la viteza maximă de 225 de kilometri la oră. În ciuda performanţelor „sportive”, motorul, cuplat la o cutie de viteze manuală cu şase trepte, are un consum combinat de 7,2l/100 km.

Design dinamic şi agresiv

Pentru noul JCW, constructorii au adus un echipament standard cu jante de aliaj de 18 inch, suspensii sport, etriere roşii pentru frâne, gardă la sol mai joasă cu 10 centimetri şi sistem DSC (Dynamic Stability Control). Maşina dispune de un sistem de frânare performant şi de un sistem de evacuare agresiv.  Interiorul respectă designul specific pentru marca MINI, la care s-au adăugat pedalier, volan şi scaune sport. Totodată, au fost introduse mai multe inserţii în ton cu nuanţele de la exterior.

 

30.300 de euro fără TVA este preţul de debut, în România, al noului MINI John Cooper Works Countryman.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial