BMW Z4 Zagato Coupe, tribut eleganţei

 

 

În cadrul evenimentului Concorso d’Eleganza Villa d’Este, de pe malul lacului Como, a fost prezentat modelul Z4 Zagato Coupé, rezultatul colaborării dintre constructorul german BMW şi carosierul milanez Zagato.

 

 

 

Modelul nu se încadrează la categoria “concepte”, datorită faptului că are dreptul de a circula pe drumurile publice. Dar cât de norocos să fii încât să vezi că lângă tine, la stop, se opreşte exemplarul Z4 Zagato Coupé? Slabe şanse, dar măcar să ne consolăm cu imaginile oficiale.

 

 

Despre ceea ce se găseşte sub capotă şi care ar fi performanţele atinse de noul model nu s-a vehiculat nicio informaţie, dar fotografiile dezvăluie schimbările din punct de vedere al designului, ce reinterpretează stilul clasic BMW. Grila pare a fi normală, dar ilustrează atenţia acordată de Zagato pentru detalii – uitându-ne cu atenţie, putem observa înglobarea literei “Z”, posteriorul aminteşte de BMW 328 Kamm Coupé, iar jantele de 19 inci sunt scoase în evidenţă de negrul mat şi de culoarea specială Rosso Vivace. Interiorul provine de la Z4, însă se distinge prin culorile adoptate şi broderia de pe scaune.
Deocamdată acestea ar fi informaţiile de care dispunem, dar, chiar dacă sunt puţine, ne fac să dorim realizarea lui Z4 Zagato Coupé măcar într-o serie limitată. Cel puţin ar creşte şansele de a admira acest tribut adus eleganţei  pe străzile Capitalei.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial