Accesoriul şic pentru vară: PĂLĂRIA

Este cunoscută ca fiind accesoriul care are puterea de a transforma chiar şi cea mai banală ţinută într-una cu adevărat spectaculoasă. Pe de altă parte, o pălărie nepotrivită îţi poate strica şi cel mai corect outfit, făcându-te într-o secundă să pari ridicolă. Acesta este, de altfel, şi principalul motiv pentru care tot mai puţine femei au curajul de a purta o pălărie…

Pentru că este vorba despre un accesoriu care nu ar trebui să-ţi lipsească în această vară atât pentru a fi în tendinţe, cât şi pentru a te proteja de razele soarelui, poţi alege cu uşurinţă pălăria perfectă dacă ţii cont de următoarele lucruri:

Pălăriile trebuie întotdeauna probate! Dacă mărimea nu este cea corectă, oricât de frumos este modelul, nu îţi va veni bine. Nici culoarea pe care o alegem nu trebuie trecută cu vederea, căci aceasta trebuie să se potrivească perfect tenului nostru.

  1. Dacă forma feţei tale este ovală, atunci te poţi declara fericită şi atunci când vine vorba despre acest accesoriu: poţi purta, după plac, orice tip de pălărie.
  2. Dacă ai faţa rotundă, alege o pălărie cu calota înaltă şi cu borurile largi. Dacă pui şi o pereche de cercei lungi alături, vei fi şi mai avantajată.
  3. Persoanele cu faţa alungită sau în formă de inimă trebuie să dea uitării pălăriile înalte. Alege, aşadar, pălării cu calota medie şi borurile largi, sau medii pentru a da impresia vizuală de rotunjime a feţei.
  4. Atenţie însă : indiferent de forma feţei tale borurile niciunui model de pălărie nu trebuie să depăşească linia umerilor.
  5. Pălăriile de paie inspirate din liniile masculine sunt cea mai reuşită alegere pentru un look relaxat, de vară. Versatilitatea acestor pălării te ajută să le accesorizezi uşor, cu orice ţinută.
  6. Pălăriile cu boruri largi îţi oferă cea mai bună protecţie împotriva radiaţiilor solare. Poţi purta o astfel de pălărie la plajă, la piscină, dar şi la ocazii mai deosebite. Pentru a îi conferi un plus de şic o poţi accesoriza cu o eşarfă.
  7. Pălăria de cowboy este destinată exclusiv plajei. Cu ajutorul ei, poţi crea o ţinută perfectă pentru sezonul de vară alături de un tricou şi blugi scurţi.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial