6 lucruri pentru un zâmbet strălucitor

 Zâmbetul este cel mai direct indicator al fericirii. Pentru că un zâmbet nu poate trece, aşadar, neobservat, este necesar să ai grijă de dinţii tăi. Acest lucru necesită atât tratamente de specialitate desfăşurate în cabinetul medicului stomatolog, cât şi îngrijirea de zi cu zi de acasă. Iată câteva dintre secretele unui zâmbet strălucitor…

1. Albirea dentară

Pentru un maximum de confort şi eficienţă, aceasta trebuie să se realizeze în mod profesionist în cabinetul stomatologic. Albirea constă în aplicarea pe dinţi a unui gel pe bază de peroxid de hidrogen. Gelul se păstrează pe dinţi timp de 45 de minute, timp în care funcţionează şi lampa UV care face ca gelul să aibă efectul dorit. La final, se aplică un gel pe bază de fluor pentru a evita instalarea sensibilităţii dentare.

 2.Pastă de dinţi pentru albire

Folosirea pastei de dinţi cu albire avansată poate menţine un timp îndelungat efectul procedeului de albire realizat în cabinetul stomatologic. Condiţia este, bineînţeles, ca periajul dinţilor să se realizeze corect în fiecare zi, atât dimineaţa, cât şi seara.

 3. Igenizarea dentară

Pentru a-ţi păstra dinţii albi şi sănătoşi, este necesar ca o dată la şase luni să realizezi o şedinţă de igenizare dentară profesionistă. Concret, este vorba despre detartraj, periaj şi air-flow. Air-flow este un aparat foarte modern care ajută la curăţarea perfectă a dinţilor, eliminând petele şi întârziind depunerea ulterioară de tartru.

 4. Renunţă la fumat

Fumatul este una dintre principalele cauze pentru care dinţii devin galbeni. Soluţia? Una singură: renunţă la fumat!

 5. Evită alimentele pigmentante

Fructele de pădure, coacăzele, acadelele, ceaiul verde sau negru, cafeaua, vinul roşu, cola sunt doar câteva dintre produsele care colorează dinţii. Cum este greu să le elimini total din alimentaţia de zi cu zi, atunci când vine vorba de băuturi, le poţi consuma, de exemplu, cu paiul.

 6. Consumă lactate şi ciocolată neagră

Laptele, brânza, smântâna, iaurtul, toate sunt o sursă excelentă de calciu având, totodată, şi un puternic efect carioprotector. La fel şi ciocolata neagră care, nu doar că nu îngraşă, dar contribuie şi la sănătatea dinţilor.

Dental Expert’s Group, o clinică la care mergi cu zâmbetul pe buze

Una dintre clinicile stomatologice în care performanţa profesională se îmbină cu un ambient extem de plăcut este Dental Expert’s Group. Echipa de aici este formată din medici serioşi, devotaţi, excelent pregătiţi după cele mai severe rigori ale domeniului. Aparatura este de cea mai bună calitate, materialele sunt de ultima generaţie, iar printre serviciile oferite aici se află şi cariologia, proteica, implantologia şi albirea dentară.

 

CASETĂ CONCURS

Ziarul “ring” şi clinica Dental Expert’s Group îţi oferă posibilitatea de a face primii paşi spre zâmbetul perfect: un pachet gratuit de igenizare dentară (detartraj, periaj, air-flow) şi 50% discount la tratamentul de albire. Tot ceea ce trebuie să faci este să ne trimiţi pe adresa concurs@ziarulring.ro răspunsul la întrebarea “Care este secretul unui zâmbet perfect?”. Câştigătorul va fi anunţat în ediţia de joi, 23 mai, a ziarului “ring”. Mult succes!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial