Pregătiţi de vară

Acum, că a trecut frenezia “muncii” de 1 Mai, ne putem lăsa în voia gândurilor de vacanţă. Fiecare îşi alege destinaţia favorită, fie ea o plajă, un vârf de munte sau chiar un birou însorit, plin de gadgeturi.

 

 HP Omni27 PC
Cei care optează pentru o vară productivă şi nu au timp pentru un concediu din iunie şi până la sfârşitul lui septembrie, măcar să-şi facă moftul de a avea o vedere mai largă asupra lumii virtuale. Dacă nu ştiaţi, în luna ianuarie, HP lansa un nou desktop multimedia integrat Omni27, cu un ecran mai mult decât generos, de 27 de inci şi rezoluţie de 1.920 x 1.080 pixeli. Dacă nu l-aţi cumpărat până acum, poate ar fi o idee bună să îl luaţi în calcul. Ca şi dotări, HP şi-a dorit să mulţumească mai pe toată lumea, incluzând atât un hard de 2TB, 6GB de ram, opţiune de consolă, cât şi drive Blu-ray. Preţul se situează între 1.100 şi 1.300 de dolari.

 

 Alienware X51
Dacă ar fi să ne luăm după spusele Smarandei “Ieşi, copile cu părul bălai afară şi râde la soare, doar s-a îndrepta vremea” (a se citi “Amintiri din copilărie”, de Ion Creangă, măcar pe un e-book reader – pentru cei care au renunţat la bibliotecă), probabil că desktopul pentru gameri Alienware X51 nu ar avea cumpărători. Dar cum prezentul lasă în urmă trecutul, Alienware surâde multor gameri împătimiţi prin intermediul procesoarelor Intel Core I din a doua generaţie, grafica Nvidia GeForce GT sau GTX, Wireless-N, HDMI 1.4, sistem HD 7.1 şi memorie  GDDR5. Potrivit Dell, desktopul rulează în medie 34 de cadre pe secundă în Battlefield 3, la setări superioare şi rezoluţie de 1.080 p, cu o configuraţie entry-level. Preţul de pornire este de 1.100 de dolari.

 

Lasonic 1931X
Nostalgicii anilor ’80 se pot relaxa alături de Lasonic 1931X, un radiocasetofon reinventat, cu porturi iPod şi USB, dar care păstrează tradiţionalul radio AM/FM, intrarea de microfon şi ieşirea pentru căşti, sau reglajele audio. Există chiar şi o ediţie limitată ce se deosebeşte prin carcasă aurie, destinată stilului “bling”. Despre preţ nu se cunosc detalii, dar probabil că un exemplar va valora cel puţin 200 de dolari.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial