Nokia, două noi telefoane

SMARTPHONE. Producătorul finlandez a lansat, săptămâna trecută, mult aşteptatul model Lumia 928, un smartphone high-end considerat a fi urmaşul modelului Nokia Lumia 920. Din păcate, acesta este disponibil momentan doar în SUA, însă nu este exclus ca, în curând, să apară şi o variantă modificată pentru Europa. Lumia 928 este dotat cu un ecran OLED de 4,5 inchi dotat cu Gorilla Glass şi o rezoluţie de 1280×768 pixeli, un procesor Dual Core Snapdragon S4 la 1,5 Ghz şi un spaţiu de stocare de 32 GB.

Totodată, telefonul dispune de o cameră foto principală de 8,7 megapixeli şi un xenon flash mult mai puternic decât cel al modelului Lumia 920 dotat, bineînţeles, cu sistemul de operare Windows Phone 8. Tot săptămâna trecută, Nokia a anunţat lansarea modelului Asha 501. Spre deosebire de Lumia 928, acesta din urmă este un terminal low-end destinat celor care nu sunt dispuşi să cheltuiască prea mulţi bani pentru un telefon.

Momentan, despre Asha 501 nu există prea multe informaţii. Ceea ce se ştie este că terminalul va avea un ecran de 3 inchi rezistent la zgârieturi şi o cameră foto principală de 3,2 megapixeli. Atuul acestuia este însă bateria. Potrivit producătorului, Asha 501 va avea o baterie care va rezista până la 48 de zile în stand-by. Totuşi, când vine vorba de convorbiri, durata de viaţă scade dramatic la doar 17 ore.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial