Model de top în variantă mini

După mai multe luni de speculaţii, Samsung a anunţat oficial, în sfârşit, lansarea modelului Galaxy S4 mini. Smartphone-ul va ajunge în magazine spre sfârşitul acestei luni şi va avea o parte din funcţiile care se regăsesc pe modelul mai mare.

Producătorul sud-coreean a prezentat, la sfârşitul săptămânii trecute, noul model din familia Galaxy, S4 mini. Acesta a fost creat după modelul S4, fiind însă o versiune mai compactă, dar la fel de puternică. Noul telefon are un display qHD Super AMOLED de 4,3 inchi, o greutate de 107 grame şi un design compact care permite utilizarea cu o singură mână. De asemenea, noul smartphone Samsung este echipat cu un procesor dual core de 1,7 GHz, 1.5 GB RAM şi are 8 GB memorie internă, cu posibilitatea de a fi extins cu un card microSD. De asemenea, noul Galaxy S4 mini are o cameră principală de 8 megapixeli, având şi o cameră frontală de 1,9 megapixeli HD.

 Păstrează funcţiile modelului de top

Mai important decât caracteristicile tehnice este faptul că noul smartphone păstrează o parte din funcţiile prezentate de Samsung pentru prima dată la modelul Galaxy S4. Astfel, noul telefon mobil va beneficia de funcţiile pentru fotografii Sound&Shot, Panorama Shot şi „Sory Album. Totodată, smartphone-ul mai beneficiază de Group Play, o funcţie ce permite conectarea mai multor telefoane pentru a te juca în grup sau a asculta muzică. Din lista de aplicaţii nu lipsesc nici S Translator, ChatOn şi S Health. Nu în ultimul rând, Samsung Galaxy S4 mini va beneficia şi de funcţia IR WatchON, care transformă telefonul mobil într-o telecomandă capabilă să interacţioneze cu o gamă largă de electronice.

 Disponibil în trei variante

Spre deosebire de celelalte variante mini, noul smartphone Samsung va fi disponibil în trei versiuni: una cu suport LTE, una cu suport 3G şi una 3G dual SIM. Toate acestea vor putea fi cumpărate începând cu data de 20 iunie. Pentru moment, Samsung nu a anunţat preţurile pentru nici una dintre cele trei variante.

 10 milioane de telefoane Galaxy S4 au fost vândute în mai puţin de o lună de la lansare.

2010 este anul în care Samsung a lansat primul telefon din seria Galaxy S.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial