HTC One, în variantă „mini”

După modelul celor de la Samsung, HTC va lansa, în curând, o variantă „mini” a telefonului lor de top, One. Acesta va purta numele M4 şi va avea un ecran mult mai mic, de 4,3 inchi.

Producătorul taiwanez HTC lucrează la un frate mai mic al modelului său de top,  One, recent un site de specialitate publicând primele imagini cu noul model. Potrivit phonearena.com, modelul ar urma să poarte numele M4, însă acesta este posibil să fie modificat înainte de lansare. Noul smartphone va fi dotat cu un ecran de 4,3 inchi la 720 p. De asemenea, telefonul va mai avea un procesor dual-core, a cărui frecvenţă nu este cunoscută momentan, 2GB RAM şi 16GB de spaţiu de stocare. Totodată, camera foto va fi dotată cu noua tehnologie Ultrapixel, apărută pentru prima oară pe modelul One. Ca sistem de operare, M4 va rula Android 4.2 Jelly Bean şi va fi dotat cu conectivitate 4G LTE.

Lansare până la sfârşitul anului

Ceea ce rămâne de văzut este dacă pentru modelul M4 cei de la HTC vor păstra carcasa de aluminiu sau o vor înlocui cu una dintr-un alt material. Totodată, potrivit celor de la phonearena.com, modelul ar trebui lansat în cea de-a doua jumătate a acestui an. Preţul rămâne, de asemenea, pentru moment, un mister, însă, având în vedere specificaţiile telefonului, nu ar trebui să fie prea ridicat.

 Caseta Camera a pus beţe în roate distribuţiei

HTC One a fost unul dintre cele mai aşteptate smartphone-uri ale anului, însă, din păcate, lansarea lui nu a fost lipsită de probleme. Componentele necesare camerei foto de pe modelul One au fost greu de găsit, astfel încât compania taiwaneză a fost nevoită să amâne în anumite regiuni lansarea telefonului. Acest lucru a afectat simţitor vânzările companiei, însă, acum, odată ce această problemă a fost rezolvată, cei de la HTC au declarat că aşteaptă să vândă 3,5 milioane de telefoane în al treilea trimestru al anului.

4,3 inchi va fi diagonala ecranului noului telefon HTC M4.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial