Gran Turismo 6, disponibil în această iarnă

ANIVERSARE. Sony pregăteşte pentru această iarnă lansarea celui de-al şaselea joc din seria Gran Turismo, unul dintre cele mai populare simulatoare auto dezvoltate pentru console. Anunţul a fost făcut de companie la sfârşitul săptămânii trecute, marcând, cu această ocazie, şi 15 ani de la lansarea primul joc din serie. Aşa cum am fost obişnuiţi până acum, Gran Turismo 6 va fi disponibil exclusiv pentru consolele PlayStation 3. Spre deosebire de modelul precedent, GT 6 va folosi un nou motor grafic, un nou motor fizic, dar şi peste 1.200 de maşini, toate modelele din GT 5 fiind incluse aici.

Mai mult, noul joc din serie va permite modificarea acestor maşini prin includerea a peste o mie de componente şi modele de jante. Un alt capitol unde vor exista îmbunătăţiri importante faţă de jocul precedent este cel al circuitelor. În GT 6, jucătorii vor avea la dispoziţie 33 de circuite, cu şapte mai multe decât până acum. De asemenea, producătorii vor pune din nou accent pe componenta on-line a jocului.

Utilizatorii vor putea crea şi administra cluburi on-line, acest lucru efectuându-se atât de pe PS3, cât şi pe PC, tablete sau smartphone-uri. Cel de-al şaselea joc al seriei va fi lansat pe piaţă în această iarnă. Totuşi, fanii seriei vor putea încerca o variantă demo a Gran Turismo 6 din luna iulie. În cei 15 ani de existenţă, seria Gran Turismo a vândut peste 70 de milioane de jocuri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial