Galaxy S3, desemnat telefonul anului

În cadrul Mobile World Congress 2013, care a avut loc la Barcelona la sfârşitul lunii februarie, GSM Association a decernat premiile anuale pentru cele mai bune dispozitive, aplicaţii şi tehnologii. Premiul pentru „cel mai bun telefon al anului” le-a revenit celor de la Samsung, pentru modelul Galaxy S3.

Unele dintre cele mai importante premii din industria IT&C au fost înmânate, săptămâna trecută, la Mobile World Congress 2013, eveniment care a avut loc la Barcelona. Ca şi anul trecut, producătorul sud-coreean Samsung şi-a adjucecat unele dintre cele mai importante distincţii. Astfel, titlul de „cel mai bun smarphone” i-a revenit, anul acesta, modelului Galaxy S3. Potrivit presei, acesta a surclasat principalul competitor, iPhone 5 de la Apple, datorită numărului mare de vânzări. Un alt factor luat în considerare a fost numărul mai mic al problemelor sesizate de deţinători, în comparaţie cu utilizatorii Apple. Samsung câştigă această categorie a doua oară consecutiv după ce, în 2012, a primit distincţia pentru smartphone-ul Galaxy S2. Gigantul sud-coreean a mai câştigat şi titlul de „producătorul anului”, de asemenea pentru al doilea an la rând.

 Asus, cea mai bună tabletă

Un alt premiu important a fost pentru „cea mai bună tabletă a anului”. Dacă, anul trecut, titlul le-a revenit celor de la Apple, pentru iPad 2, 2013 a fost anul celor de la Asus. Potrivit juriului, prin modelul Nexus 7, producătorii au reuşit să aducă o credibilitate crescută pieţei tabletelor de şapte inchi. Dacă, în cazul premiului pentru smartphone-uri, bătălia pentru titlu a fost strânsă, potrivit experţilor, în cazul tabletelor, Nexus nu a avut competitor anul acesta. La categoria „cel mai bun telefon mobil entry-level”, premiul a revenit producătorului Nokia, pentru modelul Asha 305.

Caseta Facebook, aplicaţia anului

În ceea ce priveşte categoriile pentru aplicaţiile software, Facebook a fost desemnată „cea mai bună aplicaţie pentru consumatori”. De asemenea, Evernote a obţinut premiul pentru „cea mai bună aplicaţie pentru mediul de afaceri.” În total, la ediţia din acest an a Mobile World Congress, au fost oferite 31 de premii.

14 martie este data la care Samsung va prezenta oficial modelul Galaxy S4.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial