Gadgeturi care îţi fac viaţa mai uşoară la job

Biroul a devenit deja ca o a doua casă. Cum mulţi dintre noi ajung să îşi petreacă o bună parte din zi în acest loc, confortul este foarte important şi poate fi crescut cu ajutorul unor simple gadgeturi. 

Tastatura flexibilă şi impermeabilă

Printre obiectele de pe birou care se distrug cel mai uşor, tastatura de la calculator ocupă unul dintre locurile fruntaşe. Fie că este vorba de praf, firimituri căzute printre taste sau lichide vărsate, tastaturile sunt uşor de distrus. Din fericire, există o soluţie pentru această problemă. Tastatura Bendi Light-up este un dispozitiv aproape indestructibil şi flexibil, făcut din silicon, ideal pentru a fi utilizat la birou. Mai mult, tastatura se poate plia şi este, totodată, iluminată.

 Căldură prin USB

Cum nu există un birou fără cel puţin o persoană friguroasă, s-a început fabricarea diferitelor dispozitive de încălzit ce se pot conecta la calculator prin intermediul cablului USB. Astfel, cei care se plâng tot timpul că le este frig au la dispoziţie mănuşi, papuci şi chiar pături ce se încălzesc atunci când sunt conectate la calculator.

 Cana cu dop

Deşi nu este un dispozitiv high-tech, cana cu dop poate fi mult mai utilă decât multe gadgeturi. Aceasta este ideală pentru cei care, în fiecare zi, când ajung la birou, constată că un coleg le-a folosit cana şi a uitat să o aducă înapoi. Cana cu dop are o mică gaură în partea inferioară şi nu poate fi folosită în momentul în care nu este acoperită. Tot ce trebuie să faci când pleci de la birou este să iei dopul cu tine şi nimeni nu va mai putea să îţi mai utilizeze cana.

 Frigiderul de birou

Un alt dispozitiv extrem de util pentru birou este minifrigiderul. Acesta funcţionează conectat la calculator prin intermediul unui cablu USB. Din păcate, dimensiunile acestuia permit răcirea doar unei singure cutii odată. Chiar şi aşa, este mult mai convenabil să îl foloseşti pe acesta decât să te plimbi prin tot biroul pentru a ajunge la frigiderul folosit de toţi colegii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial